“We willen terug naar de essentie: natiestaten met eigen identiteiten.”

Europa van Naties en de Vrijheden

Onderaan vinden jullie het bruggetje naar het geluidsfragment van Radio 1.  Noteer de hatelijke teneur van de vragen en de vertrouwde tactiek om de antwoorden van Tom Van Grieken (te proberen) te onderbreken of te manipuleren.  We menen de stem te herkennen van de charmante Kathleen Cools.  Haar vastgelijmde glimlach moeten jullie er maar bijdenken.

“Wij zijn het lelijke eendje in het Europees Parlement”
Vlaams Belang heeft zes partijen gevonden om samen een fractie te vormen in het Europese Parlement. De groep krijgt de naam: ‘Europe des Nations et des Libertés”
Het Franse Front National, de Italiaanse Lega Nord, de Oostenrijkse FPÖ en de Nederlandse PVV van Geert Wilders gaan samen met het Vlaams Belang een fractie vormen in het Europese Parlement.

“ We zijn helemaal niet extreem rechts. Ook Marine Le Pen niet. Front National is valt net zoals bij ons niet langer onder de noemer extreem rechts. Wij verwoorden standpunten waar een groot deel van de bevolking achter staan. Het etiket extreem rechts past al lang niet meer bij partijen die opkomen voor het volk. Wij willen met deze fractie opkomen voor vrije naties, vrijheden van natiestaten.”

“Er zijn ook afspraken gemaakt, we zijn niet over één nacht ijs gegaan. De partners gekozen met wie we in zee gaan voor de fractie zijn zorgvuldig gekozen. Geen nood aan extreme partners (zoals Poolse KNP) die uitspraken doen die ons zouden kunnen schaden.”

“Wij zijn het lelijke eendje in de fractie, omdat de verschillende partijen een uitgesproken Europees kritisch profiel hebben. We willen een stem geven aan mensen die genoeg hebben van de EU.”

“Als Europeaan is het moeilijk anti-Europees te zijn, want ik ben zelf Europeaan. Maar ik heb wel de buik vol van de Europese Unie. Een EU die bezig is met kromming van komkommers en lengte van condooms, maar er niet in slaagt de Europese crisis aan te pakken.”

“Als het goed gaat wil iedereen meer EU, maar wij willen niet nog meer Europese Unie, dat maakt het leven alleen maar duurder voor mensen.”
“We willen terug naar de essentie natiestaten met eigen identiteiten. Vlaanderen mag geen eiland zijn in Europa.”

Klik op Radio 1 voor geluidsfragment

FVE

7 gedachten over ““We willen terug naar de essentie: natiestaten met eigen identiteiten.”

 1. We zijn helemaal niet extreem rechts. Ook Marine Le Pen niet. Het lijkt me een verontschuldiging , waarom niet fier zijn op die titel . Tegenover extreme bedreigingen door middeleeuwse Islam mag er gerust iets gelijkwaardig bestaan dat min of meer evenwicht kan brengen .Het grootste gevaar zijn de extreme linksen en groenen die het paard van troje binnenhalen en bepamperen samen met de Europese Unie . Die volksverhuizing is volgens mij nog in zijn beginfase
  Ze zullen ons verder blijven overspoelen , weg uit de landen waar ze “iets” moesten doen voor de kost ! Hier krijgen ze alles , hoe zou je zelf zijn ?

  • Het is gewoon een strategische zet van de islamlanden om ons te overspoelen met “bootvluchtelingen”. Eigenlijk pompt men het westen en Europa vol islamitische strijders. Het ergste staat ons nog te wachten.

 2. Hahaha, die Pool die tegen het vrouwenstemrecht is staat mij wel aan: dat zou immers direct het einde van extreemlinks (Groen) betekenen!

 3. René,
  Inderdaad, er is geen enkele reden op zich te verontschuldigen. Men zou de titel van “extreem-rechts” met fierheid moeten dragen. Het wil namelijk zeggen dat men in het verzet staat, tegen al de rest=zijnde de verraders en de collaborateurs, met bloed aan hun “poten”.
  Men heeft zich dan ook niet te verdedigen, maar men moet de vijand op alle manieren aan te vallen…en dit zonder de minste scrupules.
  Tommeke is veel te braaf… voor een dergelijke confrontatie met het linkse krapuul..daarvoor heeft men immers “pitbulls” nodig..!!
  Het probleem met deze rechtse partijen is, dat de meesten geïnfiltreerd zijn door “mollen” of er anderen zijn die te biechten geweest zijn bij de duivel, zodat men nadien aan handen en voeten gebonden is.
  Het resultaat is dan ook dat men nadien de juiste en volledige diagnose van de kanker niet meer kan en mag stellen.
  Dan nog de dooddoener : “Wij zijn niet tegen Europa maar tegen de Europese Unie” of zoals anderen zeggen :”Wij zijn niet tegen de islam, maar tegen de islamisering van Europa”.
  Het is immers Europa(in de persoon van de EUSSR) en deze kunstmatige natiestaten die verantwoordelijk zijn voor alle ellende.
  Ten andere “Europa” bestaat niet.. het is een kunstmatige constructie zoals het belgische wangedrocht, waarvan Europa gewoon een grotere versie is.
  Vlaanderen heeft van Europa niets te verwachten , maar alles te vrezen. Dit geldt ten andere nog meer voor de “franse erfvijand”.
  Wat wij in Vlaanderen nodig is een Vlaamse Degrelle (en bij voorkeur een half dozijn) om de maskers af te rukken en in de beerputten te roeren, en dit in een “vitrioolstijl”, ruw, rauw en ongezouten.
  Als er “klootjesvolk” is dat hier aanstoot aanneemt, is dit het probleem van dit “klootjesvolk”. Een dokter verandert immers zijn diagnose van een levensbedreigende ziekte ook niet omdat de patiënt niet tegen de waarheid kan.
  En zachte heelmeesters maken stinkende wonden!!
  Het is opmerkelijk dat men aan de linkse zijde geen enkel probleem heeft met extreem links.. en met de adepten van Mao, Stalin enz… verantwoordelijk voor min. 150 miljoen doden.

  • Waarde Lovenaar, voor mij is er wel degelijk ‘n verschil, en nog geen kleintje, tussen Europa en de E.U.!

 4. Zo meneer de Winter ze knagen aan je positie. Hun verkiezingsbeloften zijn ze kennelijk vergeten.

 5. Ze zijn bang om uit te komen voor wat ze zijn, ik ben extreem rechts en ik ben er fier op en ik vind het schandalig dat ze daarvoor 2 Franse Euro parlementairen uit de fractie hebben moeten zetten NL Bruno Gollnisch en JMLP

Reacties zijn gesloten.