Als alle andere argumenten op zijn:

“Racisme tegen moslimwereld” schreeuwt Qatar, nu ze dreigen corrupt WK te verliezen

“De populaire pers en politici die in onmin geraakt zijn in de UK, de VS en Europa zijn bezig een racistische campagne te voeren tegen Doha en de hele moslimwereld.” Dat schrijft Al-Raya, staatskrant van de Qatari. Het geeft aan dat Qatar de strijd om toch maar ‘hun’ WK in 2022 te behouden hard wil gaan voeren.  Lees verder…

4 gedachten over “Als alle andere argumenten op zijn:

  1. Dat klink onlogisch volgens de leer van Allah ! Indien Quatar geen voetbalmatchke mag organiseren , dan heeft dat niets te maken met racisme maar wel met de wil van Allah . Natuurlijk een pak geld in handen gefoefelt van de een of andere FIFA – klootzak , stemt Allah tot nadenken zoals de FIFAAtertjes .

  2. In die hitte gaan voetballen, ik mag er niet aan denken. Ze vallen hier soms al dood neer op het veld. Voetballen is nog iets anders als geld tellen, Blatter.

  3. moslim is geen ras, islam is geen ras dus kan er nooit gesproken worden van racisme, het enige wat wij Europeanen moeten doen is moslims verdrijven en islam verbieden, niets meer niets minder, dan pas zal er terug sprke zijn van een welvarend, veilig en leefbaar Europa een Europa zonder die EU misdaadinstelling.

  4. Moslims, in alle kleuren, hebben een politieke, anti-democratie, anti EVRM en een anti universeel mensenrechten probleem. Volgens de voetbalbonden en de linkse MSMedia vormt dit geen probleem en worden deze personen als een ras beschouwd. In mijn hondenclub zitten er veel rassen (zelfs bastaards).

Reacties zijn gesloten.