PUB: filmvoorstelling Treurgrond

Treurgrond vertelt het pijnlijke verhaal van een boerengemeenschap in Zuid-Afrika die bijna dagelijks geconfronteerd wordt met aanslagen en die probeert te overleven. Deze gruwelijke misdaden hebben niet alleen gevolgen voor de naasten van de slachtoffers, maar veroorzaken ook een domino-effect. Te midden van constante druk, angst en het steeds groeiende aantal moorden, probeert Lukas Van Staden zijn familie, vrienden en boerderij te beschermen.

‘Treurgrond’ gaat dieper in op een wereld waar relaties, spijt, wraak en vergiffenis bij elkaar worden gebracht door één hoopgevende gebeurtenis. Als één massamoord op een boerderij al zo’n enorme impact heeft op een gemeenschap, hoe zit het dan met al die andere aanslagen waar we nooit over horen?
Afrikaans gesproken, Engels ondertiteld.

Slechts drie vertoningen: vandaag 16 juni in Kinepolis Hasselt, woensdag 17 juni in Kinepolis Antwerpen en donderdag 18 juni in Kinepolis Oostende.

Elke avond wordt afgesloten met een receptie met Kaapse wijnen en hapjes (biltong, droewors,…). Ook leuk om weten: Steve Hofmeyr, die zowel de filmmuziek als de hoofdrol voor zijn rekening nam, zal bij elke vertoning aanwezig zijn. Hij komt hiervoor speciaal drie dagen naar Vlaanderen. Deze drie vertoningen zijn de enige in Vlaanderen. Bijhorend boek en cd zijn ter plaatse te koop.

Opgelet: kaarten zijn niet te koop via Kinepolis. Dit is een privé-initiatief van Rooi Bok Sokkie Events vzw.

Kaarten zijn te koop via volgende links:
Hasselt: http://www.ticketkantoor.nl/shop/Treurgrond166
Antwerpen: http://www.ticketkantoor.nl/shop/Treurgrond176
Oostende: http://www.ticketkantoor.nl/shop/Treurgrond186

De organisator en meer info: rooiboksokkie@gmail.com
Internet: http://rooiboksokkie.wix.com/rooiboksokkie-events
Telefoon: 089 20 58 59

3 gedachten over “PUB: filmvoorstelling Treurgrond

  1. Waarom die moorden , wat willen die negertjes feitelijk , terug in de bomen met een banaan?

  2. Eindelijk een objectieve film over de plaasmoorden en het leed dat de witboer moet ondergaan dagdagelijks onder het facistoide regime van het ANC ,waar Mandela mooi stond mee te zingen ‘kill de witboer’ alles wat de blanken hebben opgebouwd ligt al lang aan diggelen.
    jammer dat ik de film niet kan gaan zien op de bewuste datum wegens familiale verplichtingen ,maar uitgesteld is niet verloren

Reacties zijn gesloten.