We passen ons aan

De bronafbeelding bekijkenIn de stad van de beste burgemeester van Vlaanderen, van het land b, van Europa en de wereld wordt er in de St. Rombouts-kathedraal geschiedenis geschreven.  Of eerder: wordt er een paragraaf aan het dhimmitude-hoofdstuk toegevoegd.  We halen er zelfs de wereldpers mee.

Om het einde van W.O. I te herdenken vindt men het absoluut nodig, nuttig, aan te raden ook de islamitische oproep voor de vrede tot het gebed in de eredienst, resp. herdenkingsconcert,  in te lassen, waarbij ook het joodse kaddisj niet mag ontbreken.

“Visueel wordt de opvoering ondersteund door pakkend beeldmateriaal dat speciaal voor de compositie geselecteerd en gemonteerd werd.” (…)

Zoals video’s van de terroristische aanslagen in Parijs, in Brussel, in Caïro, in Luxor, in Nairobi, in New York, in Moskou, in Calcutta, in Djerba, in Jeruzalem, in Casablanca, in Riyad, in Sharm-el-Sheik, enz., enz… de lijst is lang… Als ze allemaal getoond worden, zelfs slechts met één foto, dan zal het “concert” over enkele dagen verspreid moeten worden.

En de stormklok luidde niet meer…

3 gedachten over “We passen ons aan

  1. De strijd voor bescherming van onze identiteit, nationaliteit, onafhankelijkheid, vrijheid en veiligheid zal opgedreven worden, wij willen geen enkele islamiet lees gewelddadige barbaar in onze samenleving.

  2. Het concert zou nu volledig uitverkocht zijn…maar ik veronderstel dat een aantal concertliefhebbers zeker tweemaal zou nagedacht hebben indien men deze “inhoud” vooraf had bekend gemaakt. Hoeveel liefhebbers gaan zich bedrogen voelen en hun euro’s terugvorderen??? Hoe velen gaan dat durven…

  3. Mechelen mag dan al de stad zijn van de beste burgemeester wereldwijd,
    het is ook de stad van Jozef kardinaal De Kesel.
    Laatstgenoemde heeft hoogstwaarschijnlijk meer te vertellen over het gebeuren in de kathedraal dan de burgemeester.

Reacties zijn gesloten.