We passen ons aan

In het linkse Gent heeft de Sint geen kruis op zijn mijter, is Zwarte Piet wit met een klein stofstreepje op zijn wang en is het edele paard vervangen door een milieuvriendelijke tandem.  Volgend jaar zal Piet aan het stuur zitten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: fiets en tekst

 

8 gedachten over “We passen ons aan

  • Komt in orde. We zitten momenteel nogal moeilijk wegens werken in en rond het huis. Vandaar de stilte…

   • Ropie

    Nu zien we pas welke tussenkomst je bedoelt. Die hebben we toen (5 maanden geleden) al geplaatst. We proberen die terug te vinden, want de verwijzing naar facebook wil niet starten.

     • Weet ik wel, maar het is het bruggetje dat geweigerd wordt. Zoals ook trouwens bij een vorig bericht over Syrië. Als facebook vindt het dat het NIET politiek-correct genoeg is dan gaat het de mist in. Dus moet ik de originele YT video zien terug te vinden.

     • Ik had geen enkel probleem om de video te downloaden. Als u echt persé de video wilt hebben kan ik deze aan u toesturen.
      Dan moet u mij wel op mijn e-postadres een/uw e-postadres laten weten zodat ik de video als aanhangsel met ‘n e-post aan u kan toesturen.

 1. Volgend jaar zal Piet aan het stuur zitten… Wedden dat hij dan wel zwart of bruin zal of moet zijn ?

Reacties zijn gesloten.