“We hebben er een religie bij die wezensvreemd is aan Nederland.”

Afbeeldingsresultaat voor joost niemöllerJoost Niemöller is schrijver en onafhankelijk journalist, blogger en Twitteraar.

Over de immigratie en de gevolgen voor onze samenleving heeft hij een radicaal-geavanceerde mening. Nederland verandert volgens hem, sinds de jaren vijftig op een manier die nooit eerder in de geschiedenis is voorgekomen. Met de bevolkingssamenstelling verandert ook de collectieve houding binnen onze samenleving. We hebben er een religie bij die volgens Niemöller wezensvreemd is aan Nederland en de gevolgen zijn enorm en traumatisch!

Lees ook: “Het ergste moet nog komen. Ik vrees dat we afstevenen op de vernietiging van het Europese erfgoed.”

Eén gedachte over ““We hebben er een religie bij die wezensvreemd is aan Nederland.”

  1. Dat wist ik al lang samen met mijn gelijkgestemden mijn . Het VB heeft dat probleem al lang op tafel gezwierd toen een “bruine” nog een bezienswaardigheid was en gekend onder de naam Tjoek-Tjoek
    PS Ik ben geen racist…Ik oordeel naar de mensen hun daden en gedachten ongeacht hun kleur en of afkomst

Reacties zijn gesloten.