We gaan naar Calais…

… en we nemen mee…

Met onze verontschuldigingen aan de Kempenaren.  Ondervermelde facebookgebruikster is trots op haar Kempische wortels.  De driekleur heeft ze tot haar visueel motto verklaard.

Slechte Vlamingen steunt het project “Wij gaan naar Calais en nemen mee..” Wie wil bijdragen aan het project Calais (aankoop voeding ter plaatse en brandstof) stort zijn kommer op de Heer en zijn geld op rekeningnr. BE85 2350 1227 9606 met vermelding Calais. Penningmeester Jan Roeder staat garant dat het geld in de juiste handen terecht komt.

Nvdr: Op facebook vind je een zgn. groep “Slechte Vlamingen”, waarop ook oproepen om in Turkije de toekomstige EU-bezetters met raad en daad te gaan steunen.

Dit bericht is louter informatief en wordt niet gesteund door onze redactie.  (… voor zover deze mededeling nodig was!)  We vonden haar terug op Google met Joepie.

2 gedachten over “We gaan naar Calais…

 1. Hij ging niet naar Calais maar naar Parijs met tussenstop in Arras en hij nam mee : messen, pistolen en een kalashnikov, waardoor minister Geens tot de conclusie komt : er kan altijd iets gebeuren wanneer iemand met een kalishnikov rondloopt.

 2. Ze zijn inderdaad in Kales aangekomen !! De slechte vlamingen !!!
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150904_01850091
  Ze werden er direct geconfronteerd met een “multiculturele ervaring “:
  Ik citeer :
  “Een groot Vlaams hulpkonvooi bereikte deze namiddag de Franse havenstad Calais met noodhulp, maar de hulpactie is tot nader order uitgesteld omdat het er te chaotisch aan toe ging: vluchtelingen sprongen op de auto’s en er zijn klappen gevallen”.(=einde citaat)
  Nog een citaat :
  “Bij het uitdelen van de eerste pakketten hulpgoederen werd de belangstelling van de vluchtelingen zo groot dat er geen houden meer aan was: jongeren kropen op de auto’s, de mensen die kwamen helpen moesten zich verdedigen tegen zoveel geweld en het uitdelen is gestaakt. Het is afwachten hoe het nu verder gaat. ” (=einde citaat).
  Prachtig!!!! Heerlijk zou Toon Hermans zeggen!!!

Reacties zijn gesloten.