We betalen zelf voor de mediamanipulatie

mediamanipulatieDe kracht van manipulatie.  En we mogen daar zelf voor betalen.

Iemand al gehoord van concurrentievervalsing,  de zogezegde neutraliteit, besparingen?

Regering reserveert 850 miljoen staatssteun voor mediabedrijven
De federale regering trekt de komende vijf jaar 850 miljoen euro uit om kranten en tijdschriften te bussen. Die staatssteun voor commerciële media spijst vooral de rekening van krantengroepen De Persgroep en Mediahuis. Wat er met het belastinggeld precies gebeurt? Dat mogen we niet weten. ‘We communiceren geen gedetailleerd cijfers’Lees verder…

In 2013 klonk het nog zo: “Pluriformiteit en journalistieke kwaliteit kunnen een richting aangeven. Nu is er amper iets. Als we straks mee mogen onderhandelen, legt N-VA dat op de onderhandelingstafel.”  in:  Politieke partijen willen perssteun herzien

FVE

4 gedachten over “We betalen zelf voor de mediamanipulatie

 1. Als er één miljoen huishoudens zijn die dagelijks een krant of tijdschrift in de bus krijgen, wat mij veel lijkt, komt dit neer op 0.5 euro steun per dag en per geadresseerde, de port dus?

 2. Dictatuur reageren op HLN lukt niet.

  Politie blundert bij opvolging jihadkampen in Ardennen

  Bron: Belga

  De politie heeft fouten gemaakt bij het opvolgen van drie ‘jihadkampen’ die in 2013 en vorig jaar hebben plaatsgevonden in de Ardennen. Dat onthult de toezichthouder Comité P in een vertrouwelijk rapport aan het parlement dat De Tijd en L’Echo konden inkijken.

  Het is ook opvallend dat over de meeste ‘terroristenkampen’ niet eens verslagen zijn opgesteld door de politiediensten. Zo ontbreekt essentiële informatie om de activiteiten van die groepen correct in te schatten.

  Nog maar eens proberen in deze Dictatuur,
  misschien hadden ze hun handen al vol met de opvolging van het jeugdkamp van de KSJ jongeren, stel U voor zeg een Vlaamse leeuw laten wapperen op kamp ja dat moet onderzocht worden he’ ps: ik zet dit alvast op mail want jullie censureren dat ik soms geloof dat jullie/HLN server in China staat 😉

 3. Het komt er gewoon op neer dat deze gesubsidieerde media oorlog voeren tegen diegenen op wiens kosten ze leven, en voor diegenen die er niet voor moeten betalen.
  Of verwijzend naar Lenin :We moeten de koord, waarmee we opgehangen zullen worden , zelf kopen en betalen!!
  Intussen zijn de media in Vlaanderen volledig onder controle van de linkse en loge mafia’s.(op enkele zeer kleine uitzonderingen na).
  De term “mediamanipulatie” is bovendien nog aan de onschuldige kant.
  Het gaat hier immers om een nooit geziene intellectuele terreur en psychologische oorlogsvoering, door “psychopaten”. En een “psychopaat” gelooft zijn eigen leugens!!!

Reacties zijn gesloten.