“Wat is er mis met slavernij?”

Af en toe worden we geklopt.  Op deze stek zal u nooit lezen dat we de slavernij willen herinvoeren.  Is het echter zo ondenkbaar dat we illegalen het statuut van verplicht-onbetaalde werkkracht geven voor de duur van hun illegaal verblijf?

Kan u zich voorstellen dat een rechtse radiopresentator zijn/haar idee aan de luisteraars voorstelt, nl.  onderstaande mededeling aan alle grenzen, op luchthavens, in asielcentra en gevangenissen,  bij de receptie van DVZ (Dienst Vreemdelingenzaken):

“Wie zich vanaf …  op het grondgebied van het land b bevindt en niet kan aantonen dat hij/zij hier wettelijk in de potten en kassen mag graaien zal met onmiddellijke ingang eigendom van het koninkrijk der belgen worden.”

Niet?…  Niet dus. Wij ook niet.  Er bestaat geen rechtse radiopresentator bij de staatszender.

Jan Mickelson bleek op 17 augustus in Iowa zo vindingrijk.
“Wij hebben een job voor u,” deelde hij de potentiële slaven van Iowa mee vooraleer hij overging tot de talrijke voordelen die slavernij biedt, “we gaan beginnen met verplichte tewerkstelling.  Illegalen worden eigendom van de staat en worden bijgevolg een meerwaarde in plaats van een last.  Een mogelijke tewerkstelling kan ertoe bijdragen…
Als Mexico niet bereid is “de grote, mooie, krachtige muur van presidentskandidaat Donald Trump te betalen, dan zullen we de illegale Mexicano’s en andere onwettig hier neergestreken vreemdelingen “uitnodigen” om de muur te bouwen.”

Mocht de kandidaat-slaaf zijn/haar biezen – met de nadruk op “zijn/haar” – pakken en terugkeren naar het land van herkomst, binnen een termijn van 60 dagen na aankomst (na betrapping) in de VSA, is alles vergeven.  Wie het gulle aanbod van ons afslaat, die kiest vrijwillig voor een bijdrage aan het onvrijwillig gastland en helpt de muur te bouwen.

Kortom, wie binnendringt zonder uitnodiging wordt eigendom van de staat. En mag bouwvakker worden!

Toen een luisteraar aan de telefoon reageerde “dat klinkt verdacht veel als slavernij” was Mickelson niet uit het veld te slaan “wat is er mis met slavernij?” en argumenteerde dat de echte slaven de belastingbetalers zijn, die mogen opdraaien voor de illegale immigratie met alle daaraan verbonden kosten, zoals eten, onderdak, onderwijs, medische zorg enz.

Luister hier naar de geluidsopname.

De reacties van poco media lieten niet lang op zich wachten.  De beschrijving van zowel de presentator, de radiozender als de luisteraars kan men vergelijken met onze zgn. kwaliteitsmedia als het over “extreem-rechts” gaat.

FT

 

 

8 gedachten over ““Wat is er mis met slavernij?”

 1. Wie of wat gaat de prijs van een slaaf of slaverin bepalen ? De ouderdom , met baard of zonder , met of zonder tanden , grote smoel of nederig . Kan het op afbetaling , is er een garantie op de werklust . Ik heb wel interesse voor de aankoop van enkele exemplaren , liefst vers van den boot ! Kan het ook via internet ?

  • Om je een idee van de prijs te geven. Ik las van Mark Twain over een zwarte die hij voor de deur van zijn huis zag staan in zijn boek over de tocht over de Mississipi :’ vroeger was die 500 dollar waard en nu, net zoals ik, O.’

 2. Als we maar genoeg arabieren blijven invoeren, gaan we automatisch naar slavernij, want dat is hun opgedragen in de koran, en wijd verspreid in de olielanden. In SA alleen al 6 miljoen geloof ik.
  We kunnen al beginnen oefenen en ‘kansarmen’ de beken laten kuisen en de vuilkar vullen.

  • Waarom kansarmen in de slavernij . Zou het niet prachtig zijn als BDW met een grote waaier koelte toewuift voor de kalifaat-houder van Antwerpen , terwijl groen en rood verzen uit de Koran citeren. Hoe zou Onckelinckx zich voelen als lid van de persoonlijke harem van Abou Cha Cha , met maar een taak hem sexueel opwinden , onder bewaking van eunuch Jos Gysels .
   Ze zouden zichzelf vervloeken dat ze indertijd niet geluisterd hebben naar de wijze richtlijnen van VB

 3. Mochten onze linkse broeders daartegen zijn kan ik hen het voorbeeld van Pestallozi aanbevelen. Zijn grote voorbeeld was Jean Jacques Rousseau en in zijn geest wou hij onderwijzen en voorlichten.
  Op zijn landbouwgrond richtte hij een inrichting voor arme kinderen op. Hij onderrichtte ze en liet ze tegelijkertijd voor hem werken.
  Hij werd gesponserd door zijn vrienden uit de loge van de Illuminatenorde, zodat de leerlingen doordrongen zouden worden van de nieuwe orde.

 4. Dat sluit aan bij nog iets waar ik regelmatig van sta kijken: ondanks de honderdduizenden werkloze parasieten, al dan niet illegaal, zijn de straatwerkers (kuisers, vuilnisophalers,…) eigenaardig genoeg in zeer veel gevallen nog altijd autochtoon.

  • In de bouw en bij openbare aanbestedingen van bv. nutsvoorzieningen, rioleringen, stratenbouw daarentegen…

Reacties zijn gesloten.