Welke president van de VSA zou u zien zitten?

Je mag hem of je mag hem niet.  Een olifant in de poco porseleinenwinkel.  Hij wordt geridiculiseerd of aangevallen. Of hij zijn wensen voor realiseerbaar houdt?  Wat betreft immigratie slaat hij nagels met koppen.

Donald Trump wil een einde maken aan het verlenen van het Amerikaanse staatsburgerschap voor kinderen die “toevallig” op het grondgebied geboren worden.  Het is bekend bij iedereen die zich illegaal in de VSA ophoudt, dat de geboorte van een kind op Amerikaans grondgebied – de pasgeborene wordt automatisch Amerikaan – een verblijfsvergunning betekent.

Mexico moet (mee) betalen voor de bouw van de muur die Mexicanen in hun eigen land moet houden.  En wil illegalen terugsturen naar hun oorsprongsland.  Noteer meteen de belerende toon van CNN.

En bij Fox News – hij geeft de pers een veeg uit de pan:

Jeb Bush, die zijn familienaam eerder hinderlijk vindt, wil enerzijds meer geld voor de controle der grenzen, maar anderzijds dat illegalen moeten gelegaliseerd worden: “Zij hebben de wet overtreden. Maar het is geen misdrijf.  Het is een ‘act of love’,  een liefdesdaad…” 

Wij noemen het ‘gezinshereniging” en dat is in de EU legaal en prijzenswaardig.

FT

 

 

1 gedachte op “Welke president van de VSA zou u zien zitten?

 1. Laat U niet misleiden!!! Het zijn occulte en financiële elites die beslissen over wie er president wordt van de VSA. Trouwens deze presidenten zijn gewoon stromannen.
  Als ze een probleem vormen worden ze op één of andere manier geneutraliseerd, zie JFK, Nixon, Reagan.
  Trump is de stroman die wordt ingezet om het republikeinse kamp te verdelen en te verzwakken. Als hij het niet haalt in de “primaries” zal hij opkomen als onafhankelijke kandidaat. “Billary” Clinton moet en zal president worden.Na een zwarte homo, een blanke lesbische!!
  Zie bruggetje !!
  http://henrymakow.com/2015/07/trump-repeating-ross-perots.html
  Over de samenspanning tussen Trump en Clinton :
  http://blackbag.gawker.com/is-donald-trump-running-a-false-flag-campaign-to-help-h-1723925057
  Bekijk ook de foto in het volgende bruggetje :
  http://www.washingtonpost.com/politics/bill-clinton-called-donald-trump-ahead-of-republicans-2016-launch/2015/08/05/e2b30bb8-3ae3-11e5-b3ac-8a79bc44e5e2_story.html
  Er wordt hier dan ook een gigantische, maar ook een ergerlijke klucht opgevoerd, met clown en bedrieger Trump in de hoofdrol!!
  (=met behulp van corrupte media!).

Reacties zijn gesloten.