Wanneer???

INVASIEVan de 400  IS-terroristen die uit Syrië naar Groot-Brittannië terugkeerden, zijn er slechts 14 gearresteerd. In Duitsland heeft de politie na een lange klopjacht een Syrische “vluchteling” kunnen arresteren die op het punt stond een bomaanslag te plegen op een vliegveld. Schepen van Frontex en ngo’s hebben enkele weken geleden op twee dagen tijd zo’n tienduizend volksverhuizers vanuit Libië naar Italië overgevaren, om de islamisering en de afrikanisering van Europa nog te versnellen, en om IS behulpzaam te zijn. Vorige week waren het er zo’n vijfduizend.

De verantwoordelijken voor die maritieme operatie zouden aangeklaagd moeten worden wegens landverraad en medeplichtigheid aan terreur.

In Viry-Châtillon  zijn vier politiemannen op een haar na levend verbrand toen hun dienstvoertuigen door islamitische “jongeren” werden aangevallen met molotovcoktails. Toen de politiewagens in lichterlaaie stonden, bestookte een meute moslims de agenten met een hagel van stenen, zodat zij niet uit de brandende auto’s konden ontsnappen. (video’s onderaan) Wanneer gaan de Fransen eindelijk, eindelijk eens terugschieten?

Wanneer gaan de Europeanen eindelijk eens afrekenen met de politieke kaste die dat allemaal heeft laat gebeuren?

Afbeeldingsresultaat voor marc jorisMarc Joris

3 gedachten over “Wanneer???

  1. “”Jongeren”” Ik kan het niet meer horen of lezen ! Het klinkt zo onschuldig , bestaat er nu echt geen andere naam , een betere duiding.
    Wat zouden de Gutmenschen ervan denken . Vier oom-agenten bijna op een vreselijke manier aan het einde gekomen . Verward , Radeloos de provocatie van de politie zo beu als koude pap . Ik vrees dat dit nog maar de ouverture is van de opera met tittel De ondergang van het Westen en zijn Beschaving…aleeloeija

Reacties zijn gesloten.