Wanneer reageert Geens eindelijk?

De Gucht ligt onder vuur.  Terecht.  Hoe ver kan een politicus, een EU-commissaris dan nog wel, gaan zonder dat hij daarvoor verantwoording moet afleggen.  Als minister van financiën Geens niet reageert dan beheert hij zijn portefeuille niet als een goede huisvader.  Integendeel. Men kan zich dan afvragen in hoever hij verplicht wordt niet te reageren.  Smerig boeltje, als u het ons vraagt.

De Gucht zette BBI wel met succes onder druk

De brieven die eurocommissaris Karel De Gucht stuurde naar de grote baas van de Bijzondere Belastinginspectie over zijn belastingdossier waren niet zonder gevolg. Dat blijkt uit mails en nog een vierde brief, die De Tijd kon inkijken. Zo verkreeg De Gucht een intern document van de BBI-baas, dat hij dan meteen gebruikte voor een procedure tegen.. de BBI.

Lees verder bij De Tijd

en bij Golfbrekers

4 gedachten over “Wanneer reageert Geens eindelijk?

 1. Of Geens zal reageren ,…. tegen de schenen stampen van ” Don De Gucht ” dat betwijfel ik sterk , want dat vraagt ” vijf ” minuten politieke “moed” Ze hebben allemaal wel een grote smoel , We zullen dit , We zullen dat , maar uiteindelijk gebeurt er niks . Moed in de politiek is fataal voor diegenen die ze durft hanteren . Ik ken dergelijke partij die het aan de lijve heeft ondervonden , wat zoal de gevolgen zijn , een cordon , uitgescholden , belachelijk gemaakt enz enz

 2. Het gespuis dat deel uitmaakt van deze regering steunen elkander en hun vrienden mocht een gewone man zonder politieke relaties hetzelfde voorkomen dan zou de minister wel reageren

 3. Veel druk zal er niet geweest zijn,men vergeet dat De Gucht een logeman is, die buitenvervolging werd gesteld door de logebroeders binnen het Gentse Hof van Beroep. (=dat indertijd het Vlaams Blok veroordeelde)). De kans is ook groot dat de BBI baas ook een logeman is. Bijgevolg is de cirkel rond. Opvallend is dat in de media over de “perverse rol van de loge” schijnheilig vals wordt gezwegen.
  Van GEENS moet men evenmin iets verwachten. Deze is druk bezig de stemmen te kopen van de ARCO coöperanten met geld van de belastingbetalers die niet voor de CD&V stemmen. Er zal dus achter de schermen nog al wat “gemarchandeerd” worden.

 4. “Ik heb evenveel rechten als iemand die achter de vuilkar loopt”
  “Minister van Staat, is een titel wat niet meer betekend dan dat ik een gratis staatsbegrafenis krijg”.
  “Ik wordt gepest, al drie jaar lang”
  “… en Mevr. weet u dat deze pester,een rechts figuur is dat onder pseudoniem voor een rechts blad schrijft, en mij daarbij schoffeert”.

  Wanneer een kat in heet nauw gedreven wordt , maakt ze rare sprongen, zo ook Kareltje in Terzake.
  Wanneer een kat in het nauw gedreven wordt maakt ze rare sprongen,

Reacties zijn gesloten.