2 gedachten over “Wanneer breekt de kruik?

 1. Geachte redactie,
  Zoals jullie ondertussen al weten heb ik met Jambon een legislatuur gemeenteraad gedaan in Brasschaat, hij als schepen N-VA, ik als gemeenteraadslid, Vlaams Belang. Jambon kende zijn dossiers, maar verder heb ik hem ervaren als een verhaaltjesverteller. Reeds toen 2006/2012 liet hij reeds duidelijk verstaan niet met het Vlaams Belang te willen samenwerken. Zelfs nu als minister kan hij geen ernstige antwoorden geven op vragen van Dewinter.

 2. Het antwoord;”omdat de grondwet het toelaat” lijkt mij een Junckeriaanse,Europese uitspraak.
  Dit is dezelfde uitleg die gebruikt wordt voor de afwijzing van de autonomie van CatalonĂ¯e.
  Van onze Vlaamsnationalistische minister van binnenlandse zaken had ik eerder het antwoord verwacht dat hij alles zou doen om,in de toekomst, hieraan te verhelpen,of is dit onrealistisch?
  Ik verwacht echter eerder een antwoord in de aard van;dit is niet mijn bevoegdheid,de grondwet is geen vodje papier!!

  Vriendelijke groeten.

Reacties zijn gesloten.