Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

Import-belgen trekken naar het Kalifaat om daar te gaan vechten tegen alles wat hun niet past.  En als ze terugkeren dan zijn ze wandelende tijdbommen die de jihad hier willen verder voeren.  Tijdens hun ‘missie‘ trekken ze uitkeringen, zoals bijstand, kinder- en werkloosheidsgeld.  Ons belastinggeld wordt dus tegen ons gebruikt.  Waarom klagen de gazetten dit niet in grote letters op hun eerste bladzijde aan?

Een bericht van ANP/Belga:

“Belgische Syrië-gangers kregen vorig jaar duizenden euro’s aan uitkeringen, nadat zij naar het Arabische land waren vertrokken. De opsporingsdiensten hebben ontdekt dat in totaal ruim 172.617 euro aan 12 Syrië-gangers is uitgekeerd. Dat heeft de staatssecretaris voor de Strijd tegen Sociale Fraude, Bart Tommelein, woensdag bekendgemaakt. De zaken zijn aan het Openbaar Ministerie doorgegeven. Het gaat niet alleen om bijstandsuitkeringen, maar ook om bijvoorbeeld de kinderbijslag en werkloosheidsuitkeringen. In 2013 werd vrijwel eenzelfde bedrag aan Syrië-gangers uitgekeerd: ruim 168.000 euro.”

FVE

1 gedachte op “Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  1. Dat klinkt zo onwaarschijnlijk als het oprichten van een bond voor oud IS strijders. Dat artikeltje zou moeten geplaatst worden onder “Humor” een inspiratie bron voor de stand upcomedy . De bruine broeders en een paar beerputbekeerlingen gaan vechten bij een terreurorganisatie , de hele wereld is geschokt door hun barbaarse wreedheden , Belgische F 16 bombarderen dag in dag uit dat krapuul . De rechter is niet mals en spreekt strenge straffen uit , als afschrikmiddel Die krapuleuze bende blijft echter genieten van , leefloon , kindervergoeding , werkloosuitkering enz Tenslotte het zijn en blijven landgenoten , onze bruine broeders . Het zou me niet verwonderen dat de hulpcentrale voor zelfmoordpreventie roodgloeiend staat door oproepen van normaal denkende landgenoten , die het niet meer zien zitten . Wie wil er nu nog Belg zijn . In de ogen van het buitenland , zijn wij een hoop idioten bijeen , de schaamte voorbij !

Reacties zijn gesloten.