Waarheen met al die gelukzoekers?

Waarheen met al die gelukzoekers?

De asielindustrie draait op volle toeren dankzij onze politiek-correcte leiders, die Europa kapot maken.   Het is niet alleen de vraag hoe lang we dit kunnen betalen, maar ook hoe lang de bevolking het afglijden naar verarming zal blijven slikken.

Er zouden ca. 1.1 miljard mensen in Afrika leven, waarvan 2/3 naar Europa willen.  Dat betekent dat het nu al leeggemolken sociaal systeem slechts een klein deeltje van de asielwaanzin te verwerken heeft gekregen.  In het jaar 2050 zou de Afrikaanse bevolking het aantal van 2 miljard inwoners bereiken.  Daarvan zouden dan volgens dezelfde parameter 1.4 miljard naar Europa willen trekken.

Wij gaan geen goede punten krijgen van de ‘ochgot-ocharme’ wereldredders, wanneer wij stellen dat dankzij de hysterische ‘Steun-Afrika-industrie’ de bevolking in de armste landen geëxplodeerd is.  Wij hebben o.a. ervoor gezorgd dat de kinder- en moedersterfte zinkt, dat voedsel gebracht wordt naar gebieden waar er moeilijk of geen voedsel te vinden is.  Wij zijn ervoor verantwoordelijk dat de dikwijls goedbedoelde hulp slechts ertoe geleid heeft dat die landen compleet afhankelijk geworden zijn van het Westen.  Waarom nog zelf een inspanning doen om uit de miserie te geraken als er aan huis geleverd wordt?

One fifth of the world's population already lives in Africa. By 2050, Africa will have 2 billion ...

Tijdens de laatste 25 jaar is de bevolking van Afrika verdubbeld.   6 of 7 kinderen per vrouw is normaal.  Derhalve is een prognose van 2 miljard mensen op het zwarte continent tegen 2050 niet denkbeeldig.

Volgens de VN luidt de te verwachten bevolkingstoename per land:

Nigeria 394%: van 160 miljoen naar 730 miljoen tegen het jaar 2100                          Mali 408%                                                                                                                           Somalia 663%                                                                                                                     Malawi 741%
In Oeganda is 78% van de bevolking jonger dan 30 jaar.  Velen van hen hebben niets anders te doen dan kindertjes te maken, want de staat is niet in staat de bevolking een perspectief op een beroep of baan te geven.

En dit perspectief zoeken vooral jonge Afrikaanse mannen dan in Europa.  Niet altijd is een baan het meest meest geliefde alternatief voor de armoe in eigen land.  Ons sociaal systeem wordt door de asiel- en trafikantenindustrie goed bekend gemaakt.

En zo worden we overspoeld door asielzoekers, gesteund door de EU en onze laffe regeringen. Onophoudbaar.  Telkens er enkele in de Middellandse Zee verdrinken, wordt er naar een hogere versnelling geschakeld.  Zo zorgen enkele drenkelingen ervoor dat wij binnenkort verdrinken in ‘menselijkheid’.

Floriaan Terbeke

Preussische Allgemeine

5 gedachten over “Waarheen met al die gelukzoekers?

 1. Ik herkendie geplaatste foto , ze werd vrij recent genomen in het Brusselse. Ze tonen een gedeelte nieuwe en bijna nieuwe Belgen die zich laten inschrijven aan de kantoren van het OCMW voor het bekomen van een leefloon .

 2. HLN publiceert een artikel met de kop “Zestigtal bootvluchtelingen gered nabij Lampedusa”. Iets verderop in het artikel staat dat hun bootje HALVERWEGE de Tunesische kust en Sicilië dobberde. De titel had dus evengoed kunnen zijn:”Zestigtal bootvluchtelingen gered nabij Tunesië”, of hoe men de lezer manipuleert.

 3. Afrika is vele malen groter dan Europa dus is er meer plaats in Afrika plus het is er altijd warm en de kinderen kunnen spelen in een grote zandbak terwijl die idioten met hun gat in de lucht steken, zij blij en wij zeeeeeeeer blij.

 4. Niet van toepassing op de personen in onderstaand bericht:

  Annemans naar Europa, Dewinter trekt Kamerlijst
  Het partijbestuur van Vlaams Belang heeft maandagmiddag een voorstel van voorzitter Gerolf Annemans voor de lijstvorming in de provincie Antwerpen goedgekeurd. Daarin trekt Filip Dewinter (nu nog Vlaams Parlement) de lijst voor de Kamer, Anke Van dermeersch (nu senator) die voor het Vlaams Parlement. Annemans zelf verhuist na een loopbaan van decennia in de Kamer naar het Europees Parlement.
  “De partij kiest hier voor vaste waarden, maar dan wel niet op de vaste plaatsen”, zo omschrijft Gerolf Annemans de eerder onverwachte keuze voor de Antwerpse kopstukken.

  Annemans zetelt reeds sinds 1987 onafgebroken in de Kamer. Tot vorig jaar was hij ook fractieleider, maar die functie gaf hij vorig jaar door aan Barbara Pas, nadat hij tot partijvoorzitter werd gekozen. Filip Dewinter was in die periode het Vlaams uithangbord van de partij. Hij liet zich in aanloop naar de lokale verkiezingen als fractieleider vervangen door Joris Van Hauthem. Anke Van dermeersch is al tien jaar senatrice en nam twee jaar geleden het fractievoorzitterschap over van Jurgen Ceder, toen die de partij verliet. Het voorstel lekte vorige vrijdag reeds uit in De Standaard, maar werd maandag door het partijbestuur bevestigd.

  Bij zijn aantreden als voorzitter had Gerolf Annemans aangekondigd dat hij voor vernieuwing en verjonging zou zorgen bij de lijstvorming voor 2014. Annemans had destijds ook verklaard dat hij op elke lijst een nieuwe kandidaat op een verkiesbare plaats wilde. Maar daarover en over de lijsttrekkers voor de andere lijsten wordt in principe pas in december gecommuniceerd.

 5. Ik woon zelf al enkele jaren in de Filippijnen waar de bevolking 25 jaar geleden 40.000.000 was. Toen was dit land een grote rijst-exporteur. De Japanners kwamen hier in de universiteit (geleid door de Paters Scheutisten) studeren en het waren de Filippino’s die de Thai’s leerden hoe rijst te verbouwen. Doordat het Varicaan zich halsstarrig blijft verzetten tegen elke vorm van gezinsplanning geraakt hierover geen enkele wet gestemd. (Voorstanders werden zelfs in de ban van de kerk geslagen). Vandaag zijn er bijna 100.000.000 met als gevolg dat meer dan 30 % van de Filipino’s als “overseas workers” in vaak mensonwaardige omstandigheden werken in o.a. het Midden Oosten, Hong Kong en Taiwan. Zij die niet op steun uit het buitenland kunnen rekenen worden armer. Veel kinderen is voor de ouders een soort levensverzekering voor hun oude dag. Zo kunnen zij er zeker van zijn dat er voor hen zal gezorgd worden. Wat de kern van de zaak betreft ben ik ervan overtuigd dat de westerse ontwikkelingshulp total fout is. Zij zou volgens mij aan strikte voorwaarden gekoppeld moeten worden. Eerst en vooral zou de hulp uitdovend moeten zijn en de vuistregel zou moeten zijn : Een land dat zijn eigen bevolking niet kan voeden en geen deftig bestaan kan verzekeren dient maatregelen te nemen om zijn bevolkingsgroei te stoppen en terug te dringen tot het niveau dat het dit wel kan. Ik ben het niet dikwijls eens met China maar op dit punt kan ik hun perfekt volgen. Het succes van deze maatregel is trouwens bewezen. Kijk waar China vandaag staat en een versoepeling van de drastische 1 kindpolitiek is nu in aantocht.

Reacties zijn gesloten.