Wetteloosheid is groen van kleur

Wetteloosheid is groen van kleur

Niet alleen bij ons steunt de linkse meute alles wat naar chaos en wetteloosheid ruikt.  Of het nu om illegalen, om drugs of om gewoon een rondje politiepesten gaat, telkens staan ze in de voorste gelederen om de boel mee op stelten te zetten of in het beste geval: goed te praten.

BerlinZo ook in Duitslands hoofdstad, Berlijn.  Sinds maanden wordt daar de Gerhart Hauptmannschool in het inmiddels beruchte Berlin-Kreuzberg bezet door ‘ vluchtelingen’.  Sindsdien moest de politie 24 keer uitrukken wegens drugshandel, slagen en verwondingen, messengevechten en – waarom ook niet – verkrachtingen.

Elite-Polizisten verlassen mit Ramme, Schutzschild und Helm in der Hand die ehemalige SchuleDe politie is de vertwijfeling nabij.  Districtsburgemeester Monika Herrmann van de Groenen ziet echter geen reden tot ingrijpen: “Wij dulden de bezetting.”             Anarchie staat namelijk helemaal bovenaan in het programma van de Groene partij.

Auf dem Flur des Flüchtlingshauses stehen unzählige Fahrräder – keiner weiß, wo sie herkommen

Tientallen fietsen staan in de gangen van de school. Niemand weet waar ze vandaan komen.

Ca. 200 mensen wonen in het gekraakte gebouw.  Illegalen, Roma, daklozen en drugsverslaafden.  De omwonenden voelen zich in de steek gelaten.  Men durft niet meer alleen naar de winkel gaan.

Volgens de groene districtsburgemeester zijn de klachten der omwonenden en het aantal tussenkomsten van de politie pure stemmingmakerij.

BZ.Berlin

1 gedachte op “Wetteloosheid is groen van kleur

  1. Het is in Duistland zeker niet beter als hier. De vraag is waar zou het beter zijn in Europa als het gaat om verdraagzaamheid, tolerantie, integratie, illegalen, politiek vluchtelingen? Wie daar ook maar enig commentaar durft op geven is een racist, een onverdraagzame, een egoïst. Dat zijn de eeuwige dooddoeners van de linkse kerk. En in Duitsland heeft men het verleden ( wat idd verwerpelijk was) niet mee. Toch wordt het tijd dat men in Duitsland het schuldgevoel van het verleden kan herleiden tot REALISTISCHE beslissingen nemen. Trouwens niet allen in Duitsland.

Reacties zijn gesloten.