Waanzin

„De Syrische huisvader reisde verleden jaar met vier echtgenotes en 23 schatten van kinderen vanuit Turkije naar Merkelland.  Dit ‘traditioneel’ gezin woonde daarvoor verspreid in verschillende steden in Syrië.

De welvarende zakenman kon zich voor elke vrouw en kroost een apart huis met personeel veroorloven.  Met Allahs goedkeuring mag hij immers met vier vrouwen trouwen en daar bovenop een relatie hebben met een onbepaald aantal maitresses.  Let wel: in Syrië moet hij zijn testosteronbehoeftes zelf bekostigen.  Quelle

In Merkelland wordt hij echter voor zijn huisvlijt betaald.  Deze ‘vluchteling’ krijgt voor zijn vier vrouwen en 23 kinderen elk maand 30.000 euro.  Per jaar: 360.000 euro.

Meer dan de kanselier, meer dan de president of een directeur-geneesheer in een ziekenhuis.  Meer dan de meeste Siemens managers verdienen.  En 10 tot 20 maal meer dan een Duitse arbeider bruto verdient met een 40-uren werkweek.

Meer info vindt u (in het Duits) bij Michael Mannheimer: Irrenhaus Deutschland

Geen alleenstaand geval:

Bijna 1/3 der Arabische mannen in Berlin Neukölln is met meerdere vrouwen gehuwd:

Eerst waren ze met vier.  Nu zijn ze met 32… Of binnenkort meer…wie weet.   Maar de eerste, een arts die in Duitsland gestudeerd heeft en die met één gelukkige Duitse getrouwd is, heeft beloofd zelf voor hen financieel in te staan.

 

2 gedachten over “Waanzin

 1. De uitnodigingen voor *de zeverende dag,van gils en gasten,terzake,villa politica,de afspraak en nog een gastoptreden in de DWDD*liggen reeds klaar voor deze rode rakker en guthmensch!!!!Zullen we meteen maar de halve wereldbevolking naar hier halen johan??Is dit ook in het kader van *weg met ons??*Algemene oproep aan alle roma”s en andere zogenaamde vluchtelingen:In Gent gaan de wooncontainers klaar staan voor jullie,alle bijkomende problemen op medisch,juridisch en en andere vlakken staan guthmensen klaar om jullie te helpen,allen welkom!!!
  Alle kosten worden natuurlijk verhaald op de eigen domme burgers die nog wat langer mogen wachten op een eigen woning want jullie gaan natuurlijk voor!!!Hoelang nog Vlaanderen???
  https://sceptr.net/2018/02/ex-vrt-journalist-depoortere-steekt-middenvinger-op-naar-francken/

 2. Ooit ergens gelezen:
  een derde van de bevolking studeert en doet onderzoek.
  een derde van de bevolking werkt, betaalt belastingen en wat moet betaald worden.
  een derde van de bevolking is bereid zijn land te verdedigen en zijn leven daarvoor te wagen (niet voor België)
  spijtig dat het altijd om datzelfde één derde gaat.

Reacties zijn gesloten.