Vrijdagse kost.

dhimmie soepjurkGematigd?  Dialoog? Respect?

Hebben deze haatpreken in Britse moskeeën ook niets met de islam te maken? Ze lachen ons gewoon uit.   Bekijk en luister naar de undercover opnames in Green Lane Moskee. 

Je krijgt zowel opvoedingswenken voor kinderen, onderwerpingstechnieken voor vrouwen, kledingadvies, discriminatieplicht t.o.v. holebi’s en andere wijsheden voor het leven in het kuffarland.

Op hun webstek vind je de gebedstijden specifiek voor elke dag.    Zo’n tweeënhalf tot drie uur op je knieën.  Dat kan toch niet gezond zijn?  En hoe zit dat dan met hun werk?  Bv. vandaag. Om half vijf uit de veren, tot vijf uur op de knieën.  Nog een uurtje rust.  Om zes uur staat Allah weer te trappelen om het gebed te aanhoren.  Snel een ontbijtje, naar het werk, vlijtig je best doen tot de middagpauze.  Geen eten.  Wel een Zuhr uurtje van één tot twee op je mobiel karpetje. Terug werken tot drie  minuten voor vijf en snel-snel weer het gebedstapijtje uitrollen voor een 30 minuten onderonsje met de Geprezene. Naar huis, eten, helpen bij de afwas, vuilzakken buiten zetten, met de kindjes spelen en huiswerk nakijken, bedverhaaltje vertellen.  Tien na acht wacht Allah op aandacht.  Journaal gemist.  Of niet.  Al Jazeera zendt internationaal uit; met een schotelantenne geen probleem.  Om halftien wordt er slechts voor een kwartiertje gebeden.  Licht uit.  Vrouwtje plezieren.  Slaapwel.  Morgen is het weer Allahdag.

Het is verdomme niet simpel moslim te zijn.

FT

 

3 gedachten over “Vrijdagse kost.

  1. Zolang we er niet in slagen ook mensen genetisch te manipuleren zal de islam blijven bestaan.

  2. Ik heb wel een vraagje voor die verlichte Moslimgeesten . Toen ik hun webstek opende kreeg ik na een beetje scrollen “” Successful Indeed are the Believers “”
    is dat ook geldig voor diegenen die verzuipen als ze naar hier vluchten ! Bij al die gebedstijden zijn ze nog een belangrijke vergeten ” het Angelus”

Reacties zijn gesloten.