“Vraatzuchtig, onverzadigbaar, pervers.”

Dat zijn wij, blanken, met de duidelijke wens elke ochtend bij ons ontbijt een in schijfjes gesneden gekleurde medemens tussen onze boterham te leggen.

Flyers decrying 'anti-white propaganda' found in Hamilton | CBC News

Dat beweren niet wij, maar wel ene Donald Moss, gerenommeerd zielenknijper. Pikant detail: Donald Moss is blank.

Een vooraanstaand medisch tijdschrift voor Amerikaanse psycho-analysten (… moderne versie van duivelsuitdrijvers) heeft een onderzoek gepubliceerd waarbij het blank zijn (“whiteness” = wit zijn) verketterd werd met deze beschrijving: “malignant, parasitic-like condition to which white people have a particular susceptibility.”, “een kwaadaardig, parasietachtige toestand waarvoor blanken mensen bijzonder vatbaar zijn”.

Het onderzoek, dat in de voorgaande maand door het Journal of the American Psychoanalytic Association gepubliceerd werd onder de titel “On having whiteness” (… het wit-zijn onder de leden hebben… ), beschrijft de toestand als een ziekte die nog steeds geen blijvende genezing gevonden heeft. De auteur, Donald Moss, is een blanke New Yorker die meer dan 40 jaar ervaring heeft in zijn privé praktijk. We citeren een stukje uit diens baanbrekend werk:

“Parasitic Whiteness renders its hosts’ appetites voracious, insatiable and perverse,” wrote “These deformed appetites particularly target nonwhite peoples.”

“Het parasitaire blank-zijn maakt de gastheer vraatzuchtig, onverzadigbaar en pervers. Deze misvormde honger neemt vooral niet-blanke volkeren in het vizier.”

Terwijl het “quasi onmogelijk” is dergelijke appetijt uit te roeien, kan de blanke wreedaard met succes behandeld worden met een mengeling van “psychisch- en sociaal-historische hulpverlening”. Maar medische experten kunnen slechts hopen dergelijke appetijt “te hervormen”, zoals de intensiteit te verminderen, hun doelwitten te wijzigen en – in sommige gevallen “de doelwitten om te keren op weg naar herstel.”

Moss’ conclusies waren zo verbazingwekkend dat sommigen dachten dat het concluderend artikel fictie of eventueel satirisch bedoeld was. Niet toch. Zijn conclusies worden door menigeen, werkzaam in de psychische branche, gedeeld. In oktober 2020 verscheen er een artikel in de American Journal of Community Psychology, waarbij opgeroepen werd tot een groter bewustzijn en kennis van “whiteness”, van het blank-zijn, én voor acties om het “dismantle whiteness.” , het blank-zijn te slopen.

Donald Moss lanceerde zijn zelfhaat in 2020 in Zuid-Afrika.

Verleden week nog kwam aan het licht dat de New Yorkse psychiater en psycho analyste Aruna Khilanani in april aan de Yale University had georeerd over het “the psychopathic problem of the white mind.” … over “het psychopathisch probleem van de blanke geest. “I had fantasies of unloading a revolver into the head of any white person that got in my way, burying their body, and wiping my bloody hands as I walked away relatively guiltless with a bounce in my step,”“Ik stelde me voor een revolver leeg te schieten in het hoofd van eerder welke blanke die mijn pad kruiste, het lichaam te begraven en mijn bloedigere handen af te vegen terwijl ik quasi zonder een schuldgevoel huppelend wegwandelde… “ vertelde Khilanani aan de studenten en de faculteit. “… Zij vergeleek blanke patiënten met “demented, violent predator who thinks they are a saint or superhero.” … een “dementerend, gewelddadig roofdier dat denkt een heilige of een superheld te zijn.”

Yale plaatste de virtuele les en de video op hun webstek, met beperkte toegang. Toen er negatief gereageerd werd plaatste Yale een verklaring waarbij gesteld werd dat de toon en inhoud van Khilanani’s les “onethisch waren t.o.v. de waarden van de school”.

Andere critici vonden Moss’ artikel beangstigend en vergeleken zijn taalgebruik met nazipropaganda tegen joden in de jaren ’30 van de vorige eeuw, waarbij een “Endlösung” gepropageerd werd. Zoals in: “The language of genocide” “We should be scared. Next is hospitalizing those afflicted by whiteness, reprogramming them, then extermination of many.” De taal van de genocide. We moeten bang zijn. Het volgende is hen, die getroffen zijn door het blank-zijn, te hospitaliseren, hen te herprogrammeren, vervolgens velen van hen uit te roeien…

https://www.theaustralian.com.au/world/yale-in-damage-control-over-shoot-white-people-lecture/news-story/74e50d3ea5ae735b148545970550594d

3 gedachten over ““Vraatzuchtig, onverzadigbaar, pervers.”

 1. Waarschijnlijk afgekeken van hier ten lande. Ik heb altijd horen vertellen dat een voorzitter van een bepaalde politieke partij elke morgen een pastoor tussen zijn boterham legde en consumeerde met een glaasje azijn.

 2. Als ik de beschrijving lees van de “blanken” doet mij dit denken aan een soort waarvan men de naam niet mag uitspreken.
  In feite is alles al meer dan een eeuw geleden gepland in de USA :
  https://www.henrymakow.com/the_book_the_bankers_made_disa.html
  met de titel : “Migrant Invasion – The Illuminati Plan for White Genocide”. (=einde titel). In verwijs naar de tekst in de voormelde brug.
  Het importeren van vreemdelingen als wapen tegen de autochtone bevolking is een wapen, zo oud als de straat.
  Wat in de voormelde brug niet is vermeld, is het Coudenhove Kalergi plan :
  http://www.katholiekforum.net/2017/12/05/de-ultieme-politieke-oorzaak-van-de-islamisering-van-europa-het-coudenhove-kalergi-plan/
  Ik verwijs opnieuw naar de tekst in de brug, en vooral naar de commentaren van Jules van Rooyen. In de tekst wordt een grondige analyse gemaakt, en wordt ook dieper ingegaan op WOI en WOII.
  Er is nog een analyse in de volgende brug van een ervaringsdeskundige :
  http://www.katholiekforum.net/2018/07/21/bisschop-athanasius-schneider-spreekt-duidelijke-taal/
  Zoals gewoonlijk worden alle documenten die de waarheid onthullen, nadien afgedaan als onbestaande of als vervalsingen. Cui bono ??
  Het paradoxale bij dit alles is, dat er een hoop documenten bestaan die inzage geven in de samenzwering tegen onze westerse maatschappij en beschaving, maar dat het overgrote deel van de bevolking, ziende blind blijft, en dan ook meewerkt aan een collectieve zelfmoord, en waarbij deze meerderheid dan de koord koopt en betaalt waarmee ze zich dan zullen moeten ophangen. (vrij naar Lenin).

Reacties zijn gesloten.