Volgens Erdogan zijn vrouwen broedmachines

storybild

Hier met echtgenote Emine in Istanbul n.a.v. de feestelijkheden ter herdenking van de val van Konstantinopel.

Recep Tayyip Erdogan heeft zijn mening geuit over anti-conceptie en gezinsplanning.  “Beide zijn tegen de moslim tradities”, meent hij.    “Ze zijn uitgesloten voor moslim gezinnen.  Ik zeg klaar en duidelijk: onze geboortes zullen toenemen.  Ze kwetteren over anti-conceptie en gezinsplanning.  Geen enkel moslim gezin kan zo een mentaliteit hebben.  Niemand kan Gods werk beïnvloeden.” 

Erdogan herhaalde hiermee zijn stelling.  Zo stelde hij dat Turkse vrouwen minstens drie kinderen moeten hebben en anti-conceptie veroordeelt hij als ‘verraad’.    Hij is vader van twee dochters en twee zonen.  Hij zet zich in voor een beperkt abortusrecht en tegen het gebruik van de ‘morning after pil’.  Turkije heeft een sterk groeiende bevolking van momenteel ca. 79 miljoen inwoners.  En dat kan beter, vindt Erdogan.  Tenslotte wil hij een deel van de Turkse bevolking uitsturen naar het westen om zijn  en Allahs denkbeelden daar ook te laten toepassen.
Lees ook: Wat de Turkse president denkt over vrouwen

20Min.onLine

5 gedachten over “Volgens Erdogan zijn vrouwen broedmachines

 1. Je werd er niet toe verplicht, maar ook in Europa heerste eeuwen de overtuiging dat een gezin best drie à vier kinderen had om het in leven houden van je familie veilig te stellen.
  Achter hoeveel oude families wordt momenteel een streep getrokken bij gebrek aan nageslacht? Ken er een paar in mijn omgeving.

 2. Erdogan is de nieuwe Hitler, noch min noch meer.
  Hij gebruikt de vrouw als wapen, verder heeft dat crapulleke geen enkel respect voor “de vrouw”.
  Hallo waar zitten de mensenrechtenorganisaties en al die Gutmenschen/collaborateurs om dat s aan te klagen?

  Wat ik hoor is enkel hun oorverdovende stilte.

 3. Maar daardoor wordt Europa islamitisch, n ik beklaag mijn 4 kleinkinderen.

 4. Die mislukte pitaverkoper doet opnieuw een domme uitspraak ! Wat gaat hij doen met al die nieuwe verse Turken . Hij had beter gewacht tot onze verlichte EU-geesten de visum verplichting voor die Turkentrekkers afschaft !

  • Het is niet alleen Erdogan, maar gans de islam die de vrouwen gebruiken als broedmachines, en wij laten dat hier maar binnen.

Reacties zijn gesloten.