Vluchten lost niets op

moskeetank‘Islamitische vluchtelingen in verzet tegen christelijke hulpverleners en medebewoners’
‘Christelijke vluchtelingen in de noodopvang doodsbang’

Er woedt een ‘geestelijke strijd’ in AZC’s en andere vluchtelingenopvanglocaties tussen christenen en moslims. De christenen dreigen in deze ‘strijd’ het onderspit te delven. Dat concludeert het Reformatorisch Dagblad op grond van een getuigenverklaringen van een christelijke hulpverlener en diverse signalen uit onder andere asielzoekerscentra.

Volgens een vrijwillige christelijke hulpverleenster die werkte bij de noodopvang in het Rotterdamse Erasmus Sportcentrum is de ‘geestelijke strijd gigantisch’. Ze meldt dat christelijke asielzoekers ‘doodsbang’ zijn en zelfs ‘hun bijbel niet durven te lezen’.

Ook zouden moslims, die geen vluchteling zijn, zich steeds nadrukkelijker manifesteren bij de noodopvang. Ze zouden vluchtelingen onder druk zetten om deel te nemen aan het Offerfeest en vluchtelingen aansporen geen goederen aan te nemen van christenen. Zelf delen ze ook spullen uit maar die zijn alleen voor moslims: “Eén vrouw kreeg te horen dat ze eerst een hoofddoek moest opdoen voordat ze spullen mocht aannemen”.
Volgens het Reformatorisch Dagblad is de nadrukkelijke aanwezigheid van moslims bij AZC’s nieuw. Hulpverlening was altijd, traditioneel, een christelijke aangelegenheid.

Een heimelijk opgenomen filmpje van deze zomer:

TPO.nl

2 gedachten over “Vluchten lost niets op

 1. Vreemd dat we daar in onze media niets over horen of lezen…
  Zwitserland mobiliseert troepen in het vooruitzicht van een eventuele ‘vluchtelingen’-inval.
  “Flüchtlingseinfall unmöglich machen: Schweiz probt den Ernstfall.
  Ganz Europa streitet über die richtige Vorgehensweise in Bezug auf die immer mehr werdenden Zuwanderer. Bis auf Ungarn scheint kein Mitgliedsland eine ausreichende Lösung parat zu haben. Mit einem souveränen Beispiel geht nun aber auch die Schweiz voran. Dort werden militärische Truppen mobilisiert und es wird ungeschönt gesagt, dass man einen Ansturm wie in den Nachbarländern keinesfalls wünscht oder tolerieren werde.”
  Verder lezen en bron: http://www.unzensuriert.at/content/0018819-Fluechtlingseinfall-unmoeglich-machen-Schweiz-probt-den-Ernstfall?utm_source=Unzensuriert-Infobrief&utm_medium=E-Mail&utm_campaign=Infobrief

 2. Waar ik me vroeger aan ergerde toen ik de fratsen van onze nieuwe Europeanen kon lezen , in de media en Golfbrekers is dat nu voor mij goed en aangenaam nieuws geworden . Het geeft al die gutmenschen en vreemdelingen liefhebbers , rode en groene breedsmoelkikkers “””Ongelijk !! “”” om hun grooote menselijkheid en naasteniefde te tonen , tegenover een horde ondankbaar krapuul , die steeds meer en meer hun eisen opdringen en een gevaar betekenen in alle opzichten. Hongarie heeft dat als eerste land al een tijdje begrepen Ze zijn de zondebok geworden van de debielen waaronder V-afstoot . Het is gewoon afwachten op verdere onaangenaamheden die ons in de toekomst zullen opwachten . Het zal onze samenleving verder in twee splijten , de goeden “wie zou dat kunnen zijn ? ” en de slechten ! Met alle gevolgen ! Heel die Europese machtsgeile kliek met hun slaafse onderdanige regeringen zouden moeten beseffen dat die miljoenen Europeanen allemaal geen onozele marionetten zijn .
  Laat maar komen dat heugelijk onaangenaam nieuws . We staan op de vooravond van donkere tijden
  Rene , een verre neef van Nostradamus

Reacties zijn gesloten.