Vluchtelingenparadijs capituleert

Vluchtelingenparadijs capituleert
Het mocht zelfs in onze pers verschijnen: de Zweedse premier Stefan Löfven  heeft een verdeling van de al in Zweden gestrande vluchtelingen verlangd en deed een oproep aan de horden die nog op weg zijn vooral niet naar zijn land te komen.  Zweden zit vol.

Zweden verwacht dit jaar 190.000 vluchtelingen.  Omgerekend naar het bevolkingsaantal zou dit in vergelijking met Duitsland een toevloed van 1.6 miljoen migranten betekenen.  En daarmee zit Zweden op zijn tandvlees.

58% van alle sociale uitgaven zijn bestemd voor nieuwkomers.  Volgend jaar moet Zweden volgens de migratieoverheid 6.3 miljard euro voor de verwerking van de migrantenstroom op tafel leggen.
Van 2017 tot 2019 rekent de overheid zelfs met jaarlijkse kosten ter hoogte van 7.4 miljard euro.  Een zelfde vergelijking met de Buntesrepublik zou dit in Merkelland een som van bijna 48 miljard euro per jaar betekenen.

Het budget voor 2015 werd door de migrantiestroom al overschreden.  Alle ministeries moeten aantonen waar en hoe ze de buikriem kunnen aanhalen.
De snelheid en aantal der landverhuizersstroom heeft elke planning en voorbereiding om zeep geholpen.  Er werd een 21 puntenplan uitgedokterd, waarbij de gemeenten meer geld moeten krijgen.

Ook het asielrecht zou gewijzigd worden:  Asielzoekers zouden slechts nog een verblijfsvergunning van drie jaar krijgen, de familiehereniging zou beperkt worden.  Deze laatste, bijzonder gulle regeling, is voor vele migranten de reden waarom ze überhaupt naar Zweden komen.

Aan het huidige débâcle veranderen deze maatregelen niets: tot op het einde van het jaar zijn er 45.000 slaapplaatsen tekort.  Tienduizenden zullen de winter in verwarmde tenten moeten doorbrengen.

De sfeer is omgeslagen:  Bij de vertwijfeling over de huidige migrantentsunami zijn er in Zweden fundamentele twijfels over de immigratiepolitiek ontstaan.  Zo zou volgens recente enquêtes 59%  (nvdr: “slechts 59%“) der Zweden een strengere asielpolitiek wensen.
Sinds vele jaren neemt quasi geen enkel land in vergelijking met de bevolkingsgrootte zoveel vluchtelingen en asielzoekers op als Zweden: verleden jaar 110.000, drie jaar geleden 103.000.  In 1980 betekenden immigranten uit niet-westerse landen slechts 1% van de bevolking.  Vandaag zijn 16% immigranten, vooral uit het M.O. en Afrika.

De integratie der niet-Europese immigranten is in grote lijnen mislukt.  Slechts 52% van hen werkt tegenover 84% der autochtone Zweden.  Maar ook zij die de sprong op de arbeidsmarkt gemaakt hebben, blijven achteraan hinken.  Gemiddeld verdienen zij 40% minder dan autochtonen.  40% der niet-Europeanen kan men als arm beschouwen, tegenover 10% der autochtonen.

‘s Lands vrede wordt hiermee niet bevorderd.  Een blik in Zweedse gevangenissen: 26% der “gasten” zijn buitenlanders en immigranten evenals  50% van hen, die wegens zware delicten veroordeeld werden tot meer dan 5 jaar hechtenis.  De meerderheid der beschuldigden van moord, verkrachting en roof zijn immigranten van de eerste of tweede generatie. Dat de vrede gestoord is werd in juli in Malmö nog maar eens bewezen: bomaanslagen en oproer in het verrijkte stadsdeel Rosengård.  80% der inwoners zijn nieuwkomers uit Afrika, het M.O. en Oost-Europa.  62% heeft geen werk.  Brandende auto’s, straatgevechten met de politie.  In andere Zweedse steden is de toestand ook gespannen sinds de asielcrisis.

Aan geld en welkomcultuur heeft het in Zweden niet gelegen.  Integendeel: ze hebben hun sociaalstaat voor alle vluchtelingen, asielzoekers en immigranten wijd open gezet.  En toch moeten ze nu aan kijken op een mislukte integratie.  En de bedenking: als het daar niet functioneert, waar dan wel?

Zweden is tegenwoordig verre van normaal, maar op veel manieren zeer extreem. Hier is het vaak alles of niets. Dit wordt vooral duidelijk in het immigratiebeleid waar Zweden een extreme uitzonderingspositie op de wereld inneemt – de vraag is hoe groot het aantal van de Zweedse bevolking is wat werkelijk begrijpt hoe extreem, gezien de misleiding en leugens die het door de links gelieerde media voorgeschoteld krijgt.

Lees ook: Het Zweedse debatklimaat kweekt extremisten en moordenaars

Zweden verzoekt: asielzoekers, blijf weg!  –   Zweden verwacht 190.000 asielzoekers

KopponLine

 

 

6 gedachten over “Vluchtelingenparadijs capituleert

 1. Er zijn dit weekeinde verkiezingen in Birma(Myamar),maar daar zit natuurlijk ook een moslimminderheid.Is dit het volgende land dat door de islam volledig naar de kl…ten gaat geholpen worden??

 2. Om een inzicht te krijgen in het Zweedse probleem is er het boek van Fjordman :”Defeating Eurabia”, pagina 229 e.v.
  Uit deze bijdrage blijkt vooral de perverse rol van de “feministen en de lesbische mafia”. Achter deze massale vreemdelingen invasies, gaat dan in feite de strijd tegen de man schuil, de Zweedse man dan wel, die moet uitgeschakeld worden,en het uiteindelijke doel is dan de vernietiging van de westerse beschaving.
  Enkele citaten:
  1. Gudrun Schyman in a 2002 speech posited dat Swedish men were just like the extremely brutal Islamic Taliban regime”(=einde citaat)
  2.In 2005,a TV program which caused some stir quoted Irene von Wachenfeldt, chairwomen of ROKS, as saying : “. when war breaks out, it is fully ok to use violence openly. I sometimes say that we are involved in a civil war,en gender war, men are animals” (=einde citaat).
  3…”Valeria Solana was hailed in a review. She writes in her manifesto : ” To call a man an animal is to flatter him. He is a machine, a walking dildo…, a biological mishap….”(=einde citaat)
  4. The radical feminist Joanna Rytel wrote an article called “I will never give birth to a white man” for the Swedish daily Aftenbladet, stating things such as “no white man, please… I just puke on them”.(=einde citaat).
  Dit zijn maar enkele citaten.. Hierbij dient men dan te weten dat het “feminisme” een dekmantel is voor de klassieke marxistisch klassenstrijd.
  Het gaat daar in Zweden dan ook niet om de sympathie voor de “immigranten”, maar wel het gebruik ervan om de maatschappij te vernietigen.(zoals elders ten andere ook het geval is).
  Specifiek in Zweden is wel de rol van de feministisch en lesbische mafia’s, die in feite dan ook niet geïnteresseerd zijn in de belangen van de vrouwen, want anders zouden ze niet zwijgen over de massale verkrachtingen door vreemdelingen.
  Deze voormelde mafia’s zijn dan ook gewoon crypto communistische terreurbendes.(en dit afgezien van hun persoonlijke complexen en frustraties).

 3. De zweden willen gewoon plaats maken voor nieuwe ‘vluchtelingen’. Ze zijn er dol op.

 4. Misschien is dit één van de tekenen van de ondergang, van de linkse idealen van de mei’68 beweging. Het zou ons, Vlaams nationalisten, niet goed doen overkomen om uit onze tv-ligstoel te komen; openlijk ons ongenoegen te uiten, en toch blijvend te stemmen voor de partijen die de oorzaak zijn van deze chaos.

Reacties zijn gesloten.