Vluchtelingenmisbruik

mediamanipulatieAlles wordt uit de kast gehaald om de invasieproblematiek een positieve wending te geven.  U kent de intussen afgezaagde mantra van pensioenredders, tekorten invullen op de arbeidsmarkt, verrijking enz.  Als dat niet meer “pakt”, dan wordt de geschiedenis erbij gesleurd, zoals bv. de Hongaarse Opstand en de vluchtelingen die hun heil zochten in het westen.  De poco media vergeten gemakshalve de verschillen in cultuur, religie, verwachtingen en de verplichte invulling.

De nullenzender kon niet achterwege blijven: Vluchtelingen die hun gastland vooruit hielpen met o.a. Einstein als paradepaardje.

In 1956 ontvingen wij Hongaarse vluchtelingen.  Velen van hen werden doorgesluisd naar… Zuid-Afrika via een tussenstop in Leopoldstad.

FT

3 gedachten over “Vluchtelingenmisbruik

  1. Dat is het grote probleem van Links: dat men denkt dat alle mensen gelijk zijn: Europeanen, japanners, pigmeeën, moslims, neandertalers, er is werkelijk geen enkel verschil tussen.

  2. Het bewaren van zijn oorspronkelijkheid, een uitzet die iedereen wordt meegegeven bij zijn entree in het leven, wordt hoe langer hoe meer onderworpen aan de bemoeienissen van de EU die een kathechismus heeft samengesteld met de zeer bijzondere omstandigheden ten behoeve van zwervende horden. De EU acht die verbindend voor de Europese volkeren die in geheel andere omstandigheden verkeren. De samenstellers ontzagen zich niet om die katechismus dienstbaar te maken aan hun doel. De ware enige richtsnoer om tot het goede te geraken is te vinden in verdraagzaamheid en het verdraaien en verminken van het boek Koran tot een geloverij van vrede.
    Wie dit niet aanvaardt is niet van deze tijd noch met zijn tijd mee en de brave politici onderrichten de dwarsliggers hoe ze wel van deze tijd behoren te zijn.
    Het gaat zelfs zo ver dat de groen uitgeslagen Peumans tegenover de top van zijn partij de oproep lanceert : zwijg.
    In zijn ogen heeft die top nog heel wat te bestuderen. Een aparte sociale zekerheid is in strijd met de conventie van Genève, waar haalt BDW het om dit op te werpen en dan heb je nog die Francken die over een’ knus tentenkampje’ sprak. Daar kan je toch alleen maar het argument: zwijg, tegenover stellen?

    • Truken van de foor, Anna. Even blaffen tegen de maan om de kiezer, die dacht een groenere weide gevonden te hebben, bij de zaak te houden. Laat je niet om de tuin leiden. Ieder doet daar zijn job zoals afgesproken in het partijbestuur. Wie meent dat ene Francken, Jambon, BDW, Peumans of een onderofficier buiten de lijntjes kleurt is wel heel erg naïef. Je kent toch de tactiek good cop, bad cop?

Reacties zijn gesloten.