7 gedachten over “De kreet van de vrijheid op weg naar de democratie

 1. Ze laten ons alleen mannen zien die kleine kinderen omhoogsteken, dat gaat er beter in bij de blauwogige naieve europeaan. Nooit tieners, die ontbreken volledig in het plaatje. De wereld is gek geworden, de duitsers op kop, zoals steeds.

  • Snap ook niet waarom die Duitsers geen voorbeeld aan ons nemen. Wij hebben geen linksen, geen groenen. Wij komen massaal opdagen bij een Pegida oproep en eisen massaal onze onafhankelijkheid. Wij zijn niet laks bij onrechtvaardige wetten en evenmin aanvaarden wij conventies die ons volk schaden. Daarbovenop geven wij, als voorvechters, het voorbeeld aan Catalanen en Schotten in hun strijd voor onafhankelijkheid waardoor in die regio’ s en met het Vlaams voorbeeld voor ogen honderdduizenden de straat opkomen
   Wij degenereren niet, laten door een NWO onze principes en geesten niet verzwakken. Wij zijn tot de strijd bereid.
   Onze media staan pal achter ons waardoor, en dit in tegenstelling tot Duitsland, niet ÊÊn vertekend beeld ontstaat. Onze woordvoerders komen aan bod en niet de Gutmenschen, de platbroeken die vreemden eren. Om die reden verspreiden de radio zenders dan ook dagelijks het lied van Jan van Rijswijck met de nadruk op de zin ‘hij duldde geen vreemden tot heersers in het land’.

 2. Ik kan het niet helpen , ook min of meer onder de invloed van een wiskey on the rocks , een ode te brengen aan onze helden .
  Ode aan zij , die sneuvelden in de strijd tegen een wrede dictator . Ieder jaar worden zij in de bloemetjes gezet , op O zovele plaatsen , waar zelfs de koning himself , uit zijn bed kruipt om onze helden te eren . The last post wordt geblazen , de hoogste notabelen leggen bloemen neer , iedereen is volgens het draaiboek en op bevel van de regisseur , diep ontroerd . Diegene die het nog allemaal hebben meegemaakt spelen “geen” comedie . Die helden hun nageslacht doen het ” iets” minder goed . In versneld tempo zorgen zij voor een nieuwe catastrofe in de geschiedenis . De Allah Agbar horde heeft zijn intrede gedaan , ons Europa krijgt een nieuwe bezetting met veel strengere , onaangename vooruitzichten . In tegen stelling met Nazi’s wordt deze horde regelmatig voorzien van verse pampers , hun onderhoud wordt betaald door de onnozele Europeaan . Geen kritiek wordt geduld , van overheidswege , want het zijn “mensen” zoals de nazi’s ook mensen waren . Bedankt voorvaderen , helden voor die 70 jaar van rust vrede en vooruitgang . Spijtig dat het maar tijdelijk was ! Het begon allemaal als een sprookje , hier en daar een getinte “GAST” arbeider.

  • Beste Rene,
   Daar kan ik niets aan toevoegen, volledig akkoord. Spijtig genoeg heb ik uw analyse moeten lezen zonder een wiskey on the rocks. De schuld van mijn huisarts.

Reacties zijn gesloten.