‘Verrijkingswensen’ in Keulen

Inmiddels konden de onheilsboodschappen uit Keulen niet langer onder de mat geveegd worden.  Zelfs De Morgen schreef erover: “Politie Keulen meldt ‘massa-aanranding’ tijdens Oud en Nieuw”

Als blijkt dat de feiten te grootschalig waren om stil te houden – het aantal klachten stijgt – dan worden er alsnog perscommuniqué’s verspreid, waarbij alles in de voorwaardelijke wijs becommentarieerd wordt, als vermoedelijke daders aarzelend de ‘Arabisch-Noord-Afrikaanse’ afkomst genoemd wordt, en impliciet de schuld bij de ‘rechtse spectrum’ gelegd wordt, die hieruit garen zou kunnen spinnen (Arnold Plickert, voorzitter politievakbond).

Breitbart

Katja Schneidt (schrijfster) plaatste een open brief aan de regering op facebook; hieronder vindt u de vertaling:

“Geachte Bundesregering
Iets moet ik toegeven, jullie hebben schitterend werk verricht!
Jullie pogingen elke terechte kritiek over de houding van nogal wat hier bescherming zoekende mensen onmiddellijk met het naziverwijt de kop in te drukken, heeft vruchten gedragen.  
We zijn intussen in Duitsland zo ver gekomen dat ontelbare vrouwen al aanklacht ingediend hebben (35, maar volgens de politie is het ware aantal veel hoger) (Nvdr: intussen is het aantal ongeveer verdubbeld), dat in de nacht van oud naar nieuw deze vrouwen door een horde wild geworden asielzoekers beledigd en op de zwaarst mogelijke manier seksueel lastig gevallen werden (ja, het waren asielzoekers, want de politie heeft bij controles de voorgeschreven asielformulieren onder ogen gehad) en slechts de regionale kranten schrijven erover.  Men heeft deze vrouwen bepoteld, de vingers in alle lichaamsopeningen gestoken en soms ook de kleren van hun lichaam getrokken.  Dit alles begeleid van een “ficki –  ficki” en “Schlampen” kreten.
De dd. politie kon deze vrouwen niet beschermen omdat ze door de razende asielzoekers met vuurwerk bekogeld werden.  Een schande voor ons land!
Waar zijn nu de grootste media? TV-nieuws?  Noppes! Bild? Noppes!  Waar is jullie in het Arabisch ondertitelde oproep aan deze gewelddadige asielzoekers waarbij jullie duidelijk maken dat vrouwen in dit land geen vrij wild zijn?
Waar is meneer Gabriel (SPD) die deze daden scherp veroordeelt en de zwaarste verwensingen uit?
Niets!  Geen woord!
Neen, we zijn intussen zover gekomen dat we zulke gebeurtenissen doodzwijgen, de nationaliteit niet noemen en stilletjes in onze hoofdkussens wenen omwille van de vele seksuele misdrijven die door asielzoekers gebeuren.  Het gaat niet langer om enkele gevallen.  Ik alleen verzorg intussen al zeven vrouwen die gedurende de laatste zes maanden het slachtoffer van seksueel geweld door ‘vluchtelingen’ waren.  Dat mag men echter niet zeggen.  Dan is men nl. een opruier!  Een vreemdelingenhater!  Een nazi!  En als men dat niet is, dan geeft men met dergelijke berichten hen weer voer en wordt de vreemdelingenhaat gevoed.
Dat dit doodzwijgen een verdere slag in het gezicht voor alle slachtoffers is, nemen we goedkeurend erbij.  
Zelfs ik heb erover nagedacht of ik over de verschrikkelijke gebeurtenissen in Keulen mag schrijven.  Ja, ik mag!  Ik strijd al zoveel jaren tegen huiselijk en seksueel geweld en als ik uitsluitend de gevallen, waarbij een Duitser de dader is, mag publiek maken dan ben ik inderdaad een racist!
Dat ben ik echter niet!  Ik hou van iedereen zolang zij met respect met hun medemensen omgaan.  Mij kan het niet schelen of iemand moslim, christen of jood is.  Ik beoordeel mensen naar hun daden en niet volgens hun afkomst of geloof.  
Dat in vele moslim landen een ander vrouwenbeeld heerst en emancipatie een woord uit een vreemde taal is, is niet mijn schuld.  Dat er nu vele mensen met die verouderd vrouwenbeeld naar ons land komen, is ook niet mijn schuld.
Als ik er echter geweld dat door een aantal van deze mensen bedreven wordt mooi wil praten, dood wil zwijgen of wil verontschuldigen, dan ben ik wel verantwoordelijk.  Ik geef hen dan te kennen dat ik het goedkeur dat zij vrouwen discrimineren, domineren en seksueel misbruiken.  Dat zou fout zijn!
Daarom zal ik hierover niet zwijgen, want ik zou ook mijn mond niet houden als de daders Duitsers waren.
Ieder die een beetje kan denken weet dat een groot gedeelte van de mensen die hierheen komen niet gewelddadig zijn maar bij een miljoen vluchtelingen is 10% die seksueel geweld bedrijven al genoeg om 100.000 vrouwen tot slachtoffer van seksueel geweld te maken!
Ik zal ook niet stoppen de hier bescherming zoekende mannen duidelijk te maken dat ik van hen verwacht dat zij Duitse vrouwen niet als vrij wild beschouwen en dat ik evenzeer verwacht dat zij de integratie van hun vrouwen, zusters en dochters niet met verouderde waardevoorstellingen verhinderen!
Wie hier wil wonen, moet onze cultuur totaal respecteren!  Zonder discussie!
Wij, Duitse vrouwen, willen niet “ficki –  ficki” doen en we zijn ook geen “Schlampen” die erop wachten eens grondig een beurt te krijgen!
Wij beslissen zelf wie ons waar aanraakt en dat moet zo blijven!
En nu, beste Bundesregering, verwacht ik dat jullie eindelijk uw verantwoordelijkheid nemen en de daders duidelijk maken dat we genoeg Duitse verkrachters hebben en niet van plan zijn dit aantal te doen stijgen!”

FT

21 gedachten over “‘Verrijkingswensen’ in Keulen

 1. als die vrouwen nu eens samenspanden en zo een groep verkrachters castreerden !!zou dat dan niet rap gedaan zijn ?

 2. Och wat kunnen wij anders doen dan eens te meer onze afschuw uiten tegenover dat krapuul . In ieder geval weer enkele ervaringsdeskundigen meer die beseffen dat heel die bende zuigelingen aan de tet van mutti Merkel beter nooit het levenslicht hadden gezien . Waarom bestaan die eigenlijk . Het jaar 2016 is in zijn beginfase . Maar ik voorspel het ergste . Wij zullen het volgende jaar 2017 voor elkander niet traditioneel het allerbeste wensen , maar van die Islamieten verlos ons .

 3. Ik zie geen enkele aanranding, niet eens een poging? En dat terwijl iedereen een camera bijheeft. Als die duitsers maar kunnen overdrijven. Ze moesten per sé andere culturen in huis halen toch?
  Zelfs de verlichting van de Dom bleef aan, in tegenstelling tot bij Pegida betogingen.

  • We hadden niets anders van jou verwacht. Vrouwen zijn links, dom, uit op sensatie en bijzonder belust op exotische mannen, die snel, snel een nummertje willen maken. Eerst de mannen gek maken en zich dan beklagen als deze naïeve sukkelaars erop ingaan. Duitse vrouwen zijn natuurlijk ook dit alles maar dan in de overtreffende trap. … euh… hebben we nog iets vergeten?

    • Zou het kunne dat Frans ergens een blauwtje heeft gelopen bij een Duitse deerne?
     Frans kent geen slimme vrouwen , de intelligente vrouwen kiezen voor een ander soort mannen.

     • Ik vermoed dat Frans er genoegen in schept om met zijn uitspraken anderen op stang te jagen (als dat al lukt). Wat erger is voor hem: hij wekt met zijn handelswijze vermoedens op over zijn eigen persoontje.

  • ik was in keulen tijdens oudejaarsnacht en heb het met mijn eigen ogen Mogen aanschouwen en van overdrijven is er geen sprake!Het was ronduit crapuleus, uitschot van het ergste soort! Als je er zelf niet bij was , is het beter te zwijgen!!

 4. Ik zie, zoals Frans, ook alleen maar brave mannen die wat met vuurwerk spelen.
  Maar dan komt toch die overdrijvende politie verklaren dat:’wat die vrouwen daar beleefd hebben was verkrachting’. Wat die politie als verkrachting omschrijft is ongelooflijk ‘ wenend en geschokt hebben de vrouwen geschilderd hoe ze massief seksueel belast geworden zijn. We hielden daarom onze blik gericht op de vrouwen in de menigte.’ Een onder hen heeft dan ‘een 20 jarige vrouw uit Stuttgart uit de menigte getrokken. Ze schreeuwde en weende. Men had haar de slip van haar lichaam gereten’ En hier eindigt hun verhaal niet, ze blijven maar overdrijven want rondom de Dom werden vrouwen ‘door meerdere mannen omsingeld’ en ‘seksueel zwaar betast.’ Al dat overdrijven is na te lezen op Focus online.

 5. Nog een bron :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/torben-grombery/sex-mob-jagte-frauen-wie-vieh-neben-koeln-jetzt-auch-auf-der-reeperbahn-in-hamburg.html
  met een citaat :
  “In der Silvesternacht machte ein krimineller Mob nordafrikanischer und arabischer Männer aus einer Gruppe von 1 000 Personen heraus Jagd auf junge Frauen in Köln – Szenen wie auf dem Kairoer Tahrir-Platz mitten in Deutschland. Vergewaltigungen, brutale sexuelle Übergriffe und Raubdelikte waren die Folgen. Die KOPP-Redaktion hatte längst darüber berichtet, dass dies mitnichten ein Kölner Phänomen war. Jetzt wird öffentlich: Die Reeperbahn war auch »Jagdgebiet«. Gutmenschen sind empört.”(=einde citaat).
  De ganse tekst is echter belangrijk.
  Een reactie uit linkse hoek :
  http://www.metropolico.org/2016/01/04/taeter-von-koeln-doch-asylbewerber/
  met een citaat :
  “Zynisches Statement von Ralf Stegner (SPD)
  Auf Twitter wurde Ralf Stegner (SPD), stellvertretender Bundesvorsitzender der SPD, von einem User mit den Worten: „Denken Sie und die Kanzlerin werden irgendwann dafür geradestehen müssen?“ nach der Verantwortlichkeit von Politikern seines Schlages zu den Vorkommnissen in der Silvesternacht befragt. Die Antwort des sozialdemokratischen Berufspolitikers lautete lapidar: „Da schlottern einem glatt die Knie ;-)“. Ein lustiger Zwinkersmiley rundet das zynische Statement des Sozialdemokraten ab. (BS)(=einde citaat).
  Waar zitten de feministen bij de SPD, de Grüne en Die Linke ???
  Zelfs vrouwelijke politieagenten mijden Koln HBF
  http://www.focus.de/regional/koeln/in-silvesternacht-mehrere-frauen-belaestigt-selbst-polizistinnen-meiden-den-koelner-hauptbahnhof_id_5186545.html
  met een citaat :
  “Das Problem ist nicht neu: Wie der “Express” berichtet, meiden selbst Polizistinnen nach Feierabend den Bereich um den Kölner Hauptbahnhof. Die Täter seien dort als Taschendiebe, Drogendealer und “Antänzer” aktiv”(=einde citaat).
  Uit dit citaat blijkt dan ook dat het probleem sinds geruime tijd bestond.
  Waarom werd er dan niets gedaan ??
  Het antwoord is eenvoudig =overal waar links aan het bewind is, bloeit de misdaad onder het motto =”soort zoekt soort en soort verdedigt soort”.
  Trouwens deze verkrachtingen zijn geen nieuw fenomeen in Duitsland.
  In Berlijn staat ten andere het standbeeld van de “Onbekende verkrachter” als eerbetoon aan het Rode Leger. De islamitische broeders -verkrachters gedragen zich dan ook zoals het Rode Leger; als de overwinnaars in het bezette gebied, die pakken wat er te pakken valt.
  De echter verantwoordelijken zijn diegenen die dit islamitische leger binnen gehaald hebben, maar die wel verkozen werden door een meerderheid van de bevolking (afgezien dan van de stemfraude).
  Katja moet zich dan ook richten tot het klootjesvolk dat gestemd heeft voor deze aanrandingen en verkrachtingen .
  PS : Ter info : op de webstek van Kopp online is er een dagelijkse bloemlezing over de “multikul”.

 6. dank aan Mutti Merkel wat er nu gebeurt in keulen , hamburg ,en andere duitse steden was te voorspellen .
  en het is nog maar een begin za lzich over heel onze westerse wereld verspreiden .
  .

 7. De burgemeester van Keulen heeft een oplossing tegen de aanrandingen…

  Citaat: de burgemeester van Keulen Henriette Reker (partijloos) heeft na afloop van een crisisvergadering dinsdag een persconferentie gegeven. Daarin vertelde zij welke afspraken zijn gemaakt met politie en justitie om nieuwe aanrandingen en diefstallen zoals tijdens afgelopen Oud en Nieuw-viering te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het carnaval dat binnenkort in Keulen losbarst. Belangrijkste voorstel: er komt een gedragscode voor vrouwen, waarin onder meer zal staan dat ‘vrouwen het beste op armlengte afstand van vreemde mannen kunnen blijven’.

  Letterlijk liet de burgemeester aan de pers weten dat “de stad een gedragscode voor jonge vrouwen online zal zetten”.
  Door deze gedragscode, waar onder andere instaat dat vrouwen op armlengte afstand moeten blijven en dat ‘groepen mannen en vrouwen beter niet gescheiden worden’, zullen vrouwen “zich tijdens carnaval veiliger en zekerder voelen”.
  Er valt nog meer te lezen: http://nieuws.tpo.nl/2016/01/05/burgemeester-keulen-heeft-oplossing-tegen-aanrandingen-gedragscode-voor-vrouwen/

  • Dank voor de toelichting Ropie. Mèt Carnaval een armlengte afstand houden? Ooit al eens Carnaval meegemaakt? Zou zij niet beter de aanranders, die men absoluut niet mag en kan verwisselen met de doodbrave asielzoekers, aanbevelen een armlengte afstand te houden van vrouwen? Aan wiens kant staat de linkse Reker en de politie eigenlijk?
   Justitieminister Maas geeft er vanavond een persconferentie over.

  • @ Ropie,

   is dat die vrouw die op sterven na dood was toen ze volgens de kranten werd aangevallen door een rechtsextremist? Aan haar lijf en leden mankeert op het eerste zicht niets maar haar uitspraken laten een serieuze hersenschade vermoeden.

 8. Ik las in de “gazet” De burgermeester van Keulen geeft richtlijnen om sexuele verrijking door onze fluchtendemedemenschen te verhinderen . “”” Hou vreemde mannen met andere culturen op minstens een armlengte afstand “”” . Hoort het dan tot hun cultuur vrouwen op ergelijke vernederende manier lastig te vallen.?…en den Duitsch maar betalen om dat anders gecultiveerd uitschot te onderhouden . Met wat zijn we feitelijk bezig ?

Reacties zijn gesloten.