10 gedachten over “Verandering? Inderdaad….

 1. Och hij zal het vergeten zijn ! Wij vergeten ook al eens iets . Ik zou eerder zeggen ……. als niets komt tot iets , kent niets zichzelfe niet

 2. Van vooruitgang is geen sprake . BDW heeft ons al een voorbeeld gegeven ! We zullen met ze’n allen “vermageren” !!

 3. 20 miljard euro wordt jaarlijks “zo maar” gegeven aan de franskiljons, de coburgers, de allochtonen en aan de EU misdaadorganisatie en DAT MOET STOPPEN, in een klap alle Vlaamse problemen opgelost, geen weken, maanden lullen en zakken vullen maar gewoon de kraan dichtdraaien en….. alle nutteloze & waardeloze instellingen, waar wij er zeer veel van hebben, opdoeken.
  Vlaanderen zal snel in de top 3 van de wereld staan mits de grenzen gesloten worden voor barbaren en parasietenen de aanwezigen geen eurocent nog in handen krijgen en ze de EXIT gewezen wordt.

 4. Ja, we horen tegenwoordig geen pleidooien meer over “meer transparantie inzake de transfers naar het Centrum en het Zuiden” van ons teerbemind land.
  Hoogstwaarschijnlijk was ons dan de verdubbeling van de zorgpremie niet ten deel gevallen. Om de “kleinste” belastingverhoging als voorbeeld te nemen.

  Ik heb nog een prangende vraag over het afschaffen van gratis water (de beginliters) en gratis elektriciteit (de eerste kWh). Ik heb daar geen moeite mee, niks is gratis. MAAR nu zou toch de gemiddelde kostprijs moeten zakken, want wanneer ALGEMEEN een groter volume afgenomen en dus aangerekend wordt, zakt toch de aankoopprijs per eenheid (liter of kWh). Daar hoor ik niks over…

 5. Ik ben ook niet voor die besparingen op kap van de middenklasse en ten voordele van parasieten allerlei te vinden, maar één ding moet je de N-VA wel aangeven: ze snijden diep, echt diep, in de Rode Omroep 0000. Dat doet deugd.

 6. Er was een tijd dat Bartje De Wever in de media “omnipresent” was en over alles een commentaar had te geven. Sinds enige tijd blinkt Bartje uit door een meer dan verdachte stilte. Hij zwijgt over Schotland.. hij zwijgt over de begroting van de Vlaamse regering… hij zwijgt over de sabotage bij Doel. 4…. hij zwijgt over de nakende verloop van Indaver aan een franse groep… hij zwijgt over Arco…hij zwijgt over het dossier van de diamantfraude… hij zwijgt over Electrawinds… hij zwijgt over Electrabel en de voorziene stroomtekorten tijdens de komende winter…hij zwijgt over de vliegroutes van de luchthaven van Zaventem… enz…enz…. Met zwijgen bedoel ik dat Bartje hier geen klare duidelijke taal spreekt over problemen die voor Vlaanderen van levensbelang zijn, en waar we geconfronteerd worden met de sabotage door links, groen en de franstaligen.
  Na Willem de Zwijger hebben we nu blijkbaar Bartje de zwijger.

Reacties zijn gesloten.