U bent wat u eet

FPÖ-Rauswurf wegen Hitler-Eiernockerl-Posting - Burgenland | heute.at

Een politie-agent uit Burgenland (Oostenrijk) werd geschorst en tot een boete van 6300 euro veroordeeld omdat hij op 20 april 2020 Eiernockerln mit grünem Salat gegeten had en dit misdrijf op de sociale media kenbaar gemaakt had.

Zo u weet waarom én de menukeuze van de man én b.g. datum de aanleiding konden zijn van een veroordeling, dan zit u waarschijnlijk in hetzelfde verdachte schuitje als de agent.

Voor degenen, die nog steeds naar een verborgen raadsel zoeken – zalig zijn de simpelen van geest – de bewuste datum is tevens de geboortedag van de man, wiens initialen in Duitsland verboden werden – AH – én de gekozen maaltijd hoorde naar verluidt tot zijn lievelingseten. In se ging het niet om de “Eiernockerln”, het had even goed Sachertorte of Apfelstrudel kunnen geweest zijn, het ging erom dat het moreel niet verantwoord is – gewild of toevallig – sympathie te tonen zij het voor het gerecht, zij het voor de verjaardag van de betroffen persoon. Een rechtgeaard persoon zet op 20 april geen Eiernockerln op het menu… en nog minder op sociale media.

De agent moest zich voor een misdrijf tegen dé Verbodswet verantwoorden. De jury vonniste hem met 5 tegen 3 stemmen schuldig. Bovendien sloot de FPÖ hem uit haar rangen.

https://www.derstandard.de/story/2000125761703/zehn-monate-bedingt-fuer-polizisten-im-burgenland-wegen-eiernockerl-posting

… Men herinnere zich de hetze tégen Filip Dewinter omdat hij een voorkeur heeft voor Duitse herders (… de honden… niet te verwarren met schapenhoeders…)

Voor wie zich aan het recept wil wagen:

1 gedachte op “U bent wat u eet

 1. Bij dit “eetprobleem”(sic) in Oostenrijk duiken er verschillende aspecten op :
  1. Het verleden over WO II dient doodgezwegen te worden, uitgezonderd als het kan gebruikt worden als “Nazi Keule”.
  https://www.deutsch-perfekt.com/deutsch-lesen/was-heisst-nazi-keule .
  2. De juryrechtspraak : In welke mate kan en durft deze jury nog rechtspreken. Dit bleek recent uit het jury oordeel in de zaak Floyd George tegen Chauvin.
  Een bron hierover : https://www.realjewnews.com/?p=1491
  met titel : “Brother Nathanael April 27, 2021 @ 3:53 pm Chauvin’s White Guilt”
  In feite besliste het schuim van de straat (= the Mob). Dit fenomeen zal steeds meer en meer opduiken. Ik verwijs naar de analyse in de brug.
  Brother Nathanael is een USA Jood die zich bekeerd heeft tot de Russische Orthodoxe Kerk en vurig bewonderaar van Putin, en dus onverdachte bron. Een jurylid verklaarde het openlijk :
  https://www.zerohedge.com/political/alternate-juror-chauvin-trial-says-she-feared-riots-people-turning-her-home
  3. De lafheid van de FPÖ die de betrokkene onmiddellijk uitsloot, in plaats van hem te verdedigen. Dit is trouwens een verschijnsel in andere landen van de EUSSR waar de zo gezegd (extreem) rechtse en nationalistische partijen bij het minste “windje “ plooien als “Sneeuwvlokjes” . Bij (uiterst) links is dit ondenkbaar, ondanks dat men daar opgescheept zit met 120 à 150 miljoen doden.
  4. Het bestaan van een dergelijke verbodswetgeving die echter niet geldt voor de openlijke aanhangers van “communisme – marxisme – socialisme e.a. kleurvarianten” met 120 à150 miljoen doden en van de islam met 250 miljoen doden. Een verbodswetgeving die dan op de koop toe selectief wordt toepast volgens “Le tête du client”. Moest een Afrikaan of een moslim dit gepubliceerd hebben, dan was er niet de minste reactie geweest. Over deze selectiviteit kunnen we in Vlaanderen ook meespreken.
  Het incident zou echter een ideale gelegenheid moeten geweest zijn om terug te keren naar het verleden, zeker nu in Moskou de overwinningsparade van het Rode Leger op het programma staat.
  En over de exploten van dit Rode Leger verscheen er zo pas bij Guido Grandt een tekst over de verdrijvingen uit de Ost gebieden :
  http://www.guidograndt.de/2021/05/03/meine-familie-das-unfassbare-leid-deutscher-vertriebener-aus-westpreussen/
  met citaat : “Bei ihrer Flucht aus Danzig kam die Hälfte meiner Verwandtschaft durch die anrückende Rote Armee ums Leben. Meine Nichten mussten unter Waffengewalt mitansehen, wie ihre Mutter (meine Tante) von Russen mehrmals hintereinander vergewaltigt wurde. Und das in der Marienkirche, wo sie kurz Unterschlupf gefunden hatten. Nicht viel später wurden sie selbst geschändet. Ein anderer Augenzeuge berichtete von den Massenvergewaltigungen der Russen, als sie in Danzig eingefallen waren: „In Rotten von fünf bis zehn Mann kamen jetzt die Soldaten, um zu plündern und zu schänden. Nun ging es nur ‚Uri, Uri‘ und ‚Frau, komm‘“. Und weiter: „Eine junge Frau mit drei kleinen Kindern wollte noch schnell im Keller nebenbei verschwinden, als die Horde sie überwältigte. Drei Kinder riefen: ‚Mutti, Muttilein!‘ Da nahm der eine Russe die Kinder und schlug sie an die Mauer. Das Knirschen vergesse ich mein Leben lang nicht. Dann nahm er sich als Nächstes die Frau vor. Sie kroch nachher in die Mottlau (Fluss/d.A.), denn gehen, aufrecht halten konnte sie sich nicht mehr (…)“ (Zitiert nach: Klaus Rainer Röhl: „Verbotene Trauer – Ende des deutschen Tabus“, München, 2002, S. 165, 166). (=einde citaat).
  Het is dan ook geen toeval dat in Berlijn het standbeeld staat van de “Onbekende verkrachter”.
  En voor zoiets staat er in Wenen een monument :
  https://de.wikipedia.org/wiki/Heldendenkmal_der_Roten_Armee
  En dat monument wordt ook nog anders genoemd :
  https://www.geschichtewiki.wien.gv.at/Befreiungsdenkmal
  Dit het echte schandaal en het toppunt van zelfvernedering en zelfverachting, of het Stockholm syndroom in de tiende macht.
  En dan maar zeveren over een “eierschotel” met verkeerde datum.
  Hoe diep kan men vallen ?? Op dat gebied hebben we hier in Vlaanderen spijtig ook genoeg voorbeelden.

Reacties zijn gesloten.