“Typisch Deutsch”

Afbeeldingsresultaat voor typisch deutsch multiculti

Kennismaking met Typisch Deutsch: “Wat wij willen… Wij zijn een bont gezelschap, dat multicultureel, multi-etnisch, multireligieus is.  Wij brengen oud-Duitsers en nieuw-Duitsers samen en wijzen het begrip “integratie’ volledig af.  Dat wat genoegzaam “Duits zijn” genoemd wordt, moet nieuw gedefinieerd worden.  In Duitsland bestaan taal, religie, etniciteit of cultuur in verschillende versies en wij waarderen deze pluraliteit.  Ze biedt vele kansen en is voor ons “typisch Duits”.  

In de video ziet u Martin Sellner, wereldwijd bekend van de Identitäre onderscheppingsactie met het schip, de C-Star,  in de Mid. Zee.  Hij ergerde zich over de Berlijnse campagne van linkse multiculaanbidders met affiches met de klinkende titel “Typisch Deutsch”, kwestie van Gutmenschen de multiculturele beleving door de strot te duwen.  Prompt werd zijn profiel op facebook ‘verboten’.

 

“Neen, dat zijn geen typische Duitsers.  Het is een typische heropvoeding tot de Grote Ruil.  Een volk kan minderheden dulden en vreemdelingen opnemen.  Maar dat verandert niets aan het feit dat een wezen een traditie en een erfenis heeft die hem maken wie hij is.  Dat mensen met migratieachtergrond “typisch Duits” zouden moeten zijn is een oorlogsverklaring aan de generatie-oude traditie.  Elke Duitser die nog een greintje bewustzijn heeft, voelt dat.  Dergelijke affiches maken van een vlammetje een laaiend vuur.”

 

Zoveel multicul lokte protest uit.  Van satire en spot tot pure verontwaardiging en scheldpartijen.  Vooral als de neo-typisch-Duitsers zich menen in de discussie te moeten mengen met overtuigende slogans zoals … “wij zijn méér Duits dan het Pack”... waarmee moet bewezen worden dat de zgn. neo-nazi’s – quasi iedereen die het niet met de onbeperkte import uit de Prachtlanden eens is – zich eigenlijk, feitelijk geen ‘Duitsers’ zouden moeten noemen, hun nationaliteit afgepakt en met pek en veren uit het land moeten gezet worden richting… kies zelf maar… Siberische zoutmijnen?

Ene Sadwan Chebli, excuustruus van Palestijnse afkomst en vice-woordvoerster op Buitenlandse Zaken, vindt dat ook.  Het “Pack”, weg ermee.  Leve de globalisering.  En als voorbeeld van het typisch Duits-zijn: haar analfabete en taalonkundige vader, die sinds 1970 in Duitsland 12 neo-Duitse kindjes heeft geproduceerd.  Zij zelf houdt zich onledig met typisch Duitse campagnes voor de hoofddoek, de koran en de mensenrechten.

 

8 gedachten over ““Typisch Deutsch”

Reacties zijn gesloten.