Twee vragen

Te pas en te onpas verwijst de VRT in het journaal en andere programma’s naar de Zelfmoordlijn 1813. Waarom nu niet? Hongerstaking is toch een vorm van zelfdoding. Dus?

Tweede vraag: zullen de kerkelijke en universitaire instanties die meehelpen aan deze pogingen tot zelfdoding worden vervolgd voor medeplichtigheid? In een rechtsstaat moet dat de regel zijn. Toch?

Lees: De enige humane oplossing voor de hongerstakers: repatriëring

1 gedachte op “Twee vragen

 1. Men kan pas doordringen tot de kern van het probleem als men het Coudenhove Kalergi plan op tafel gooit, en de samenzwering die er achter schuil gaat. Dit Coudenhove Kalergi plan is immers één van de drie belangrijkste wapens die worden ingezet om onze westerse beschaving te vernietigen via massale invasies, en zoals reeds voorspeld door Jean Raspail in zijn boek Le Camp des Saints, nu ruim 50 jaar geleden. Een wapen dat wordt gehanteerd door de occulte machten achter de NWO.
  M.b.t. de “hongerstakers” dient men duidelijk te weten, dat Vivaldi, een communistische logemaffia bende, hierbij actief betrokken is. Het vuile werk wordt dan opgeknapt door de extreem linkse PVDA – PTB.
  De bedoeling van dergelijke actie, met een gespeelde chantage, is de deur open zetten voor Marrakech 2. De EUSSR is namelijk van plan om nog miljoenen Afrikanen te importeren.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/fvd-in-verzet-tegen-marrakesh-2-dat-brussel-alle-macht-geeft-over-onze-immigratie/
  met citaten :
  “En dat het er miljoenen zullen zijn, is beslist niet overdreven. De gouverneur van de Italiaanse Centrale Bank, Ignazio Visco, verklaarde in november 2019 dat er tussen 2020 en 2030 maar liefst 230 miljoen migranten naar Europa kunnen komen. Dat betekent een bevolkingstoename in de EU met bijna 45%. Passen we dat percentage op top-immigratieland Nederland toe, dan zouden we er minstens 7,8 miljoen mensen bij krijgen (4). Ons toch al overvolle land zal dan één grote parkstad worden…..
  En het uiteindelijke doel ervan :
  “Europese variant van het Morgenthau-Plan? Het klimaat/immigratiebeleid van de gevestigde orde deed de Duitse journalist-blogger Michael Mannheimer denken aan het zogenaamde Morgenthau-Plan. In 1944 presenteerde de toenmalige Amerikaanse minister van Financiën Henry Morgenthau een plan om Duitsland na de Tweede Wereldoorlog in drie delen op te splitsen, die compleet gedeïndustrialiseerd moesten worden. De overgebleven Duitsers, waarvan eerst 40% moest worden uitgeroeid, zouden dan alleen nog van de landbouw mogen leven. Ook stelde Morgenthau voor om alle Duitsers onder de 40 verplicht te steriliseren, zodat het volk uiteindelijk totaal van de aardbodem zou verdwijnen. Een dergelijke eugenetische genocide zou in onze tijd eenvoudig kunnen worden uitgevoerd met massale vaccinaties. Mannheimer zag in het volledig openzetten van de grenzen voor miljoenen moslimmigranten (‘Umvolkung’), in combinatie met het tegen boeren, burgers, welvaart en vrijheid gerichte klimaatbeleid, een ‘plan B’ om delen van dit door toenmalige president Roosevelt afgewezen plan alsnog op pan-Europees niveau tot uitvoering te brengen, en wel door de hand van bondskanselier Angela Merkel en de EU-elite in Brussel… (=einde citaten).
  De voor gestelde oplossing is dan ook bedrog.
  https://doorbraak.be/de-enige-humane-oplossing-voor-de-hongerstakers-repatriering/
  De bedoeling van Vivaldi is immers mee te werken aan de plannen van de EUSSR. Alles is er immers opgericht om zoveel mogelijk vreemdelingen te importeren en hier te houden, als wapen tegen de autochtonen en in België vooral dan tegen “les flamins….”, die hetzelfde lot moeten onderdaan als voorzien voor de Duitsers.
  Het is dus de voormelde samenzwering die men moet eerst ontmaskeren samen met de verraders & saboteurs & collaborateurs. Bij gebreke hieraan dient het tot niets eindeloos te blijven zeuren over de immigraties !!!
  Bij de concurrentie is er een ganse heisa over de ondergang van het Westen in 2040 :
  https://palnws.be/2021/07/neen-de-beschaving-zal-niet-instorten-in-2040/
  met citaat :
  “De RTBF meldt (in navolging van vrijwel identieke berichten in de Engelstalige pers) dat een voorspelling, gemaakt in 1972, dat de menselijke beschaving een catastrofale crisis zal doormaken rond het jaar 2040, tot nu toe vrij correct blijft. Die profetie is gebaseerd op computermodellen (de vroegste in hun soort) die wetenschappers van het Amerikaanse MIT toen hebben gemaakt in opdracht van de Club van Rome. ..
  De RTBF neemt in haar berichtgeving klakkeloos de informatie over die al twee weken circuleert in de Engelstalig media. De bron is een studie van de hand van Gaya Herrington, recent gepubliceerd op de website van KMPG. Herrington is niet bepaald een wetenschapper met naam. Ze maakte de studie als deel van haar doctoraatsthesis. Herrington heeft trouwens het statuut van ‘adviseur‘ bij de Club van Rome, waardoor haar studie eigenlijk neerkomt op: “de Club van Rome meent dat de Club van Rome altijd al gelijk had”…. Papier is geduldig, zegt men. Hetzelfde geldt voor computermodellen: daar komt enkel uit wat de wetenschapper erin stopt. Dat is het enige dat Herrington nog maar eens heeft bewezen. De studie van 1972 is nog even verkeerd als ze altijd was…..
  Hoe kan een gebrekkige, korte studie van een jonge wetenschapster wereldnieuws worden? Omdat slecht nieuws verkoopt en dat dit in het bijzonder geldt voor elke vorm van ecologisch alarmisme…..” (=einde citaat).
  De conclusies van de RTB, van de Club van Rome, van Gaya Herrington en van Jurgen Ceder, zijn allemaal in het zelfde bedje ziek. Ze gaan voorbij aan de geplande invasies, en deze zullen er voor zorgen dat de EUSSR ten onder zal gaan en eindigen als een 3de wereld land, zoals opnieuw voorspeld door Jean Raspail. (zie supra). Een ondergang die mede zal veroorzaakt worden door burgeroorlogen, al of niet ingevolge WW 3. Het probleem & gevaar is dus niet het “klimaat”(sic) maar de voormelde invasies, met daar achter opnieuw de 2 Olifanten in de kamer. In feite is het allemaal duidelijk, het is alleen een kwestie van te willen zien en weten, en daar stelt zich het probleem.

Reacties zijn gesloten.