Tony Blair, WEF, totale controle, big pharma, big plans, big money

Eigenlijk merken we nauwelijks nog iets van de coronahysterie. Onze oosterburen, die het langst onder de coronaknoet van onheilsvoorspeller Karl Lauterbach leefden, verbranden hun maskervoorraden: 17 miljoen stuks. Hoeveel energetische warmte zouden die produceren? Retorische vraag. Voor de WEF-elites is de “Great Reset” van Klaus Schwab ver van voorbij. Integendeel. Ze maken daar volop plannen voor de volgende “pandemie”.

Vooral WEF-vermoedelijke-kroonprins Tony Blair drong zich op het voorplan:

“We moeten weten wie er gevaccineerd is en wie niet. Sommige van de toekomstige vaccins vereisen verschillende injecties. Bijgevolg, niet alleen voor het welzijn van de publieke gezondheid, maar in het bijzonder voor een pandemie, moeten we een goed georganiseerde digitale infrastructuur hebben. En talrijke landen, of beter, de meeste landen, hebben die infrastructuur niet.”

Bijgevolg mag men ervan uitgaan dat de digitale vaccinatieregistratie, die gedurende de corona”pandemie” de centraal-geleide mogelijkheid gaf aan de bevolking om zich “vrij” te bewegen, sudderend ligt te wachten op een heropleving. De “global patient classification system IDC-11” – een globaal systeem dat alles registreert wat met uw al dan niet vermoedelijke gezondheid te maken heeft – zal deze functie in de toekomst overnemen.

Bill Gates liet zich ook horen i.v.m. dit thema. Hij beklemtoonde dat de huidige vaccins de infectie niet kunnen voorkomen en dat ze geen effect hebben tegen nieuwe varianten of dat ze kwetsbare groepen beschermen. En voor zover dat ze een effect hebben, dat dit slechts van korte duur is.

Gates was gastspreker bij het Lowy Institute, een Australische denktank. Indien u er zin in heeft, kan u hier zijn discours bekijken en beluisteren. En vertrekkende vanuit bovenstaande drie punten, maakte hij van de gelegenheid gebruik om reclame te maken voor méér vaccinaties. Realisten voorspelden reeds drie jaar geleden dat dit geen einde zou nemen. Het vooruitzicht op eindeloze vaccinaties werd bevestigd in een onthullend rapport in hetwelke een Pfizer bestuurder toegaf dat zijn bedrijf aan het experimenteren was met muterende virussen met het doel meer vaccins te kunnen verkopen.

Het gaat om deze Jordon Trishton Walker, een man met de ronkende titels: “Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner. We citeren even dit korte zinnetje: “either way, it’s going to be a cash cow, Covid is going to be a cash cow for us for a while going forward – like obviously”. Vrije vertaling in het Nederlands: “in elk geval is dit voor ons de kip met de gouden eieren. Covid zal nog lang door ons kunnen uitgebuit worden – nogal wiedes.”

Neem nota van de lacherige toon alsof hij er blij om is dat Pfizer zo veel mensen in het ootje kon nemen en daar absoluut een vervolg wil aan breien:

Intussen wordt er een welles-nietes spelletje gespeeld: https://pnws.be/pfizergate-daily-mail-haalt-schokkend-interview-jordon-trishton-walker-weg/

Project Veritas liet zich niet zomaar in de leugenhoek drummen:

“We’ve obtained internal Pfizer docs verifying Jordan Walker…”… “Wij ontvingen interne Pfizer documenten die Jordan Walker identificeren als Pfizer Director, Research & Development Strategic Operations. Afgestudeerd aan Yale 2013. dr. medicijnen univ. Texas Southwestern medical school. Zijn baas staat onder Mikael Dolsten, die vervolgens werkt onder Albert Bourla, CEO.”

Klik op dit bruggetje, u kan dan meteen ook de hiërarchie met foto’s bekijken: https://medika.life/video-of-jordon-walker-supposed-pfizer-researcher-goes-viral/

Free West Media