Toms toog kleurt zomers

Voor ons is Charly Badibanga een onbekende. We hadden geen idee wie of wat hij is en we hebben het raden naar wat Tom met dit rommelig gesprek wil bereiken. Tenzij hij tegengas wil geven aan Dries’ beruchte tweet, die – hoewel prompt verwijderd – bij vriend en vijand bekend is. Quod non. Deze zomerse toogpraat werd immers langer op voorhand gepland én opgenomen vooraleer Dries zijn hypothetisch wetenschappelijk experiment in de ether gooide.

Kortom: wij vinden het een non-gesprek. Als het een verdienste heeft, is dat het op een bijna amicale manier bewijst dat integratie een dode letter is. En als dàt Toms bedoeling was, dan is hij daar zonder meer in geslaagd.

Charly heeft ook zijn eigen YT-kanaal, TalkswithCharly. Hij nodigde Tom immers in januari 2021 als eerste uit bij hem in de studio:

Wie is Charly Badibanga? https://www.hln.be/antwerpen/in-de-cel-heb-ik-mijn-diploma-gehaald~a91fc5e87/

1 gedachte op “Toms toog kleurt zomers

  1. Wat men al niet moet doen om “salonfähig” te worden, zodat men aan tafel kan gaan zitten met partijen die er op uit zijn om het Vlaams Belang te vernietigen.
    Het zou beter zijn om Vlamingen uit te nodigen die slachtoffer zijn van discriminaties en terreur in hun eigen land. Deze kunnen immers met kennis van zake spreken, over hun ervaringen. Of een stem vanuit de goot !!
    Dit zal oneindig veel meer invloed hebben dan het zootje dat Tom(meke) nu laat opdraven. Het zijn immers allemaal “valse profeten”, met een verborgen agenda.(op enkele schaarse uitzonderingen na!).

Reacties zijn gesloten.