10 gedachten over “Tolerantie

 1. De haat tegen het Vlaams Belang blijft duren of moet ik zeggen neemt toe. Gisteren had ik een twitter discussie met een N-VA aanhanger. Die bleef volhouden dat stemmen voor het Vlaams Belang een verloren stem voor Vlaanderen was. Ook dat er een cordon rond het Vlaams Belang lag was hun eigen schuld volgens hem. “Ze moesten er maar eens uitkomen”. Bij mijn weten is het Vlaams Blok indertijd niet vrijwillig in dat cordon plaats gaan nemen. Het was een uitvinding van azijnzuiper en zeiker Jos Geysels. Maar dit ter zijde. Mijn laatste tweet was “Verblind door uw haat tegen het VB ziet u de realiteit niet meer”. Net nu het Vlaams Belang en zijn mandatarissen weer eens gelijk krijgen, en je moet al van slechte wil zijn om dit te ontkennen, blijft men de partij vergruizen. Ik hoop dat de kiezers in 2019 niet te kort van geheugen zullen zijn.

 2. Zo kennen wij die democraten die nooit democraat zullen worden.Nooit zullen ze het begrijpen , zij die de verdraagzaamste partij zijn, die kan luisteren naar iedereen, die met iedereen in overleg wil gaan, maar waar niemand wil mee te maken hebben, behalve bij het overnemen enkele van hun voorstellen zonder hen te vernoemen.

  • Zoals gisteren de media ‘vergaten’ het VB in beeld te brengen in de Kamer toen men het had over de mening van de oppositie.

   • Misschien hebben wij – net zoals de onfeilbare Michel Wuyts en zijn loopjongen is overkomen in Milaan- San Remo – een belangrijk iets gemist en is het VB toegetreden tot de meerderheid! Alhoewel in de dagelijkse “daden” van de meerderheid is hiervoor geen bewijs is te vinden.
    De ogen van de media zullen wellicht pas open gaan (of definitief dichtgaan) als de jihad lieverds met hun gordel op de redacties zullen verschijnen om een en ander op te ruimen.

    • Voor dat laatste hebben ze geen enkele reden: ze worden sowieso door de poco redactie uit de wind gezet.

 3. Dacht daar toch politiebewaking te zien, of is die niet bevoegd voor vernielingen? Of misschien was het Hollande in hoogsteigen persoon, die is onschendbaar, en wil tenslotte dat alle rechts-extreme partijen uit de EU worden gegooid.

 4. Wij zijn een tolerant volk. Komt het door de talrijke Franse bezettingen, maar mij is wel opgevallen dat dit volk de woorden ‘laissez faire, laissez passer’ huldigt. Tenminste toch voor hoofdzaken. Nu de terreur ook toeslaat op de mooiste bijzaak die er is, de voetbal, vraag ik mij af of de tolerantie zal blijven duren. Want je kan het volk veel afpakken maar niet de voetbal, vooral niet de voetbal.

 5. Ik vraag me af of een krans neergelegd ter nagedachtenis van dat terroristen-krapuul ook vernietigd zou worden . In ieder geval niet door de velen die hun sympathie en vreugde lieten blijken na die laffe aanslagen . Maar we hebben een troost , het heeft allemaal niets met de islam te maken . De vraag is met wie of wat dan wel . Waarom werden er opnieuw zoveel slachtoffers gemaakt , voor wie geeft dat een goed gevoel , voor wie is dat een zogezegde overwinning !

Reacties zijn gesloten.