‘Comme d’habitude’: tussenkomst VB wordt doodgezwegen

Villa Politica zond het terreurdebat uit met beelden van de ‘oppositie’, groen, socialisten en zelfs de PVDA enkele keren in beeld met als commentaar dat iedereen ‘mild’ was.  Het Vlaams Belang mocht vanzelfsprekend niet aan bod komen.  Hierbij de tussenkomst in de Kamer van Barbara Pas.  Ze is in tegenstelling tot de zelfverklaarde ‘democratische’ partijen geen zachte heelmeester maar legt de vinger op de wonde: “een ware cascade van laksheid’.

5 gedachten over “‘Comme d’habitude’: tussenkomst VB wordt doodgezwegen

 1. In de Griekse mythologie had Cassandra de gave gekregen om de toekomst te kunnen voorspellen en de vloek dat niemand haar zou geloven. Dit moet wel echt frustrerend zijn.
  Voor het VB is het echter nog veel erger, ze wijzen op de hedendaagse en toekomstige gevaren, de ‘anderen’ weten en zien dat het VB gelijk heeft en toch nog ontkennen ze de feiten, weigeren te luisteren, vertikken het om maatregelen te nemen voor de toekomst, houden het VB compleet uit de besluitvorming en proberen dan soms nog – met de meest idiote argumenten – het VB de schuld te geven wanneer ze zelf de zaken verziekt hebben.

 2. Je moest ze daar weer zien zitten in de praatbarak.Als ze met de waarheid geconfronteerd worden door Barbara Pas weten ze niet waar kijken.De bende laffe hypocrieten moeten ineens allemaal twitteren en telefoneren,gewoon walgelijk,te weten dat de moslimpamperaars zelf de oorzaak zijn van al deze ellende!Het leek wel of 3/4 reeds paaseiren aan het rapen was.En dan die eric van rompuy,die man kan slapen met zijn ogen open!!
  En achteraf mekaar feliciteren dat ze goed bezig zijn en dan dat applaus voor de premier,hebben die volksverraders dan werkelijk geen schaamte?
  En de doofpotoperatie is reeds gestart,het,zogenaamde,ontslag weigeren en een onderzoekscommissie oprichten.We weten allemaal wat dat betekend,niets ,niemand heeft fouten gemaakt en niemand is verantwoordelijk en Vlaanderen betaalt de rekening!!Hoelang nog??

 3. Een 10 en een griffel, plus een dikke duim-omhoog voor de heer Penris omdat HIJ-alléén het aangedurfd heeft om de oorverdovende stilte in de vergadering van die slappelingen te onderbreken.!

 4. @ redactie,

  bij de reacties zijn er kundige mensen. Ze weten hoe ze iets uit het net in beeld moeten brengen op deze site. Mij is die kennis niet gegeven, ben alles behalve een computer krak.
  Daarom kan jij misschien het volgende in beeld brengen:

  Friberg Onright – Is there hope for Europe.

  In this installment our guest is Tom Van Grieken, the leader of the Flemish Vlaams Belang, right on radio.

  Je ziet geen beelden maar hoort het interview.

Reacties zijn gesloten.