8 gedachten over “Toespraak Tom Van Grieken op nieuwjaarsreceptie Vlaams Belang

 1. Tom Van Grieken heeft de afgelopen 2 jaar een enorme weg afgelegd. Uit goede bron weet ik dat hij een keiharde werker is. Maar dat merk ik en vele anderen zelf. Deze toespraak is daar het voorbeeld van. Het weekeinde van 1 oktober staat alvast in het vet genoteerd in mijn agenda.

 2. Hij doet zijn best, maar ik vind dat hij een beetje meer zou mogen luisteren naar Filip Dewinter. Ik hoop dat hij zijn vergissing wat betreft de reis van FDW naar Griekenland geen tweede keer herhaalt.

  • De meningen zijn daarover verdeeld. Zolang we maar hetzelfde einddoel hebben en met gesloten rangen daarheen gaan.

   • Ik dacht dat ondertussen de neuzen terug allemaal in de zelfde richting stonden. Dat was reeds te zien op het congres in Gent. En het is stil waar het niet waait.

   • ฌำ าีืะ ฟสสำำื oei excuseer , verkeerde toetst……
    Ge kunt extreem links enkel bevechten met extreem rechts
    met als het moet nog een schepje bovenop .Ik geef Roger gelijk ! Het was niet wenselijk voor de partij dat Dewinter zoiets als een blaam kreeg van de voorzitter , zoiets hadden ze achter gesloten deuren moeten afhandelen .

  • Het zal ook niet slecht zijn als Filip Dewinter een beetje meer zou luisteren naar Tom Van Grieken… 🙂

   • Zoals een vader moet luisteren naar zijn kind? Ik vind het omgekeerde waar.

Reacties zijn gesloten.