Euh?…

Voor wie er mocht aan twijfelen welke dreiging op Europa afkomt…
Van mijn kant, het hoogste misprijzen voor deze politici uit de democratische partijen die dit nog voeden door op schandalige wijze aan zakkenvullerij te doen… alsof de gewone burger daar niets van merkt en zich niet zal wreken. Een verkeerde wraak, oké, maar zo werkt het nu eenmaal in de realiteit.

Rechts Europa bijeen op ‘Europese tegentop’ in Koblenz

Trouw.nl

 

 

3 gedachten over “Euh?…

  1. Er werd geprotesteerd tegen die rechts populisten in Koblenz. Die dooddoener die zonder nadenken altijd opnieuw gebruikt wordt. Wat vandaag als rechts geldt, zijn politici die zich voor de eigenheid van volkeren inzetten tegen de ‘melting pot’. Het alternatief zit in zijn ruimteschip in Brussel en verkondigt ‘wij zijn de EU en jullie zullen geassimileerd worden. Weerstand is doelloos’.
    De demonstranten in Koblenz hebben de democratie niet verstaan. Dat is een systeem van aanbod en na-vraag. Wie aanbiedt wat bevalt, bekomt de stemmen van het volk. Wie liegt en bedriegt verliest het vertrouwen. Het is vrij eenvoudig.

  2. Mag ik de betogers in Koblenz er even op wijzen dat Mussolini een fascist was, Hitler een nationaal-socialist. In het fascisme staat de Staat voorop, in het nationaal-socialisme de mens. Een fundamenteel verschil, betogers.

Reacties zijn gesloten.