9 gedachten over “Toekomstbeeld

 1. Her toekomst beeld waar groene en rode rakkers van dromen, ik daarentegen bedank er voor.

 2. Alhoewel de bedoeling van die foto + uitspraak van de heer Annemans goed bedoeld zijn, moeten wij niet lachen met dit illegaal autokerkhof… dààrtussen zitten er waarschijnlijk ook “juweeltjes van oldtimers” bij… zie maar eens in de media van verleden week: de erfgenamen van dode “boer-verzamelaar” zetten zijn (vergeten) verzameling te koop; de geschatte opbrengst van dat roestig “oud-ijzer & platte banden” loopt op ongeveer 16 … MILJOEN Euro.
  Op tv, (Discovery & National Geographic) ziet men ook zulke wrakken die, met véél geduld, geld, moeite & kunde… ook fél gegeerd worden door steenrijke liefhebbers… zot zijn doet geen pijn, het jeukt maar een beetje.

 3. En als de politieke carrière van Ben Weyts afgelopen is, kan hij als gewezen trambestuurder niet terug vallen op zijn job. Hij geraakt er met zijn tram 3 niet door.

 4. Terwijl het land en vooral dan Vlaanderen plat ligt ten gevolge van politieke stakingen en straatterreur, zijn er echter nog diensten die er het bijltje niet bij neergelegd hebben, en de voorrang geven aan het echte werk en vooral dan het echte gevaar waarmee het land geconfronteerd wordt. Dit gevaar is echter niet de leninistische samenzwering van de “Action Commune” (zie tekst Mark Grammens), maar wel een “neonazi concert”!!!. Dit is van die aard dat zelfs de “staatsveiligheid” zich verplicht voelt de spreekwoordelijke discretie te laten varen, en naar buiten te treden met een door merg en been gaande waarschuwing over dit “neo nazi concert”.
  Bij manier van spreken hangt den Dolf opnieuw aan de deurbel!!!
  Het enige probleem dat zich met een dergelijk “concert” zou kunnen voordoen is het aantal decibels veroorzaakt door de ketelmuziek. Gezien de perikelen rond Tomorrow land in Boom, weten we echter dat de lawaaihinder geen doorslaggevend criterium meer is om iets te verbieden, en zijn het de klagers die worden blootgesteld aan represailles!!
  Wat is dan wel het probleem ??? De politieke opvattingen van de deelnemers???
  De waarschuwing van de “staatsveiligheid” in het licht van de actuele gebeurtenissen, is dan ook te beschouwen als de “grap van de eeuw….”,moesten deze gebeurtenissen (stakingen en het lam leggen van het land) niet zo ernstig zijn.
  Waar zit Jan Hesp om in te grijpen .. gezien de Staatsveiligheid nu ressorteert onder binnenlandse zaken. Heeft deze dienst niets anders te doen??
  Of heeft de Jan er niets over te zeggen ??
  Het is goed dat het Vlaams Blok deze sabotage aanklaagt, maar het is nog belangrijker de verborgen agenda’s erachter te onthullen, en de samenzweerders te ontmaskeren!!!

  http://www.demorgen.be/binnenland/waar-in-belgie-vindt-vandaag-een-geheim-neonaziconcert-plaats-a2151625/

  • Nee, nee in WO I deed Hitler de RMS Lusitania zinken. In WW II was het eerste getorpedeerde schip de SS Athenia. Het zinken van de Titanic werd – volgens sommigen althans – veroorzaakt door een actie van de Mossad tegen Yasser Arafat.

Reacties zijn gesloten.