Tikkende tijdbommen knuffel je niet

Gerelateerde afbeeldingIn poco EUropa wordt gedebatteerd hoe met de terugkerende zgn. Syriëstrijders om te gaan.  In de meeste landen zullen ze als de verloren zonen welkom geheten worden, een tussenstop in de gevangenis zit er allicht in, vervolgens amnestie krijgen en kunnen ze hun vroeger vegeterend leventje hervatten.    Hen reïntegreren… u weet wel… tot ze het modelburger-diploma halen. Tenslotte moeten we  onze democratische waarden en normen in eer houden, nietwaar?

Tikkende tijdbommen…

Wat ons betreft kiezen we voor deze Franse aanpak, die het probleem simpel en effectief oplost:

 

5 gedachten over “Tikkende tijdbommen knuffel je niet

  1. Nederlandstalige partijen willen een samenvoeging van de politiediensten in brusselabia,franstalige partijen zeggen neen en daar moet de burger het weer mee doen!! Laat ons toch ophouden met dit onland!!!!En waar zit mevrouw Bollen in dezen,is ze aan het lobbyen om hoofd te worden van interpol en heeft ze geen tijd???Zien die politici nu werkelijk het echte gevaar,namelijk islam niet????
    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/zo-onvoorbereid-was-brusselse-politie-op-rellen-officier-van-wacht-zat-gewoon-thuis~a5401a04/

  2. Vergelijkbaar met verkrachters die met een enkelbandje op de bevolking terug worden losgelaten. Er zijn er altijd wel enkele die “hervallen”.

  3. Prof. Hans Jansen (arabist): Islam is een valse gevaarlijke politieke ideologie.

Reacties zijn gesloten.