Tijd om een beetje oorlog.

OekraIne2

George Orwell kon niet dromen dat hij met zijn boek 1984 zoveel gelijk zou krijgen waar het gaat om het woord ‘nieuwspraak’ (ook wel ‘dubbelspraak’ genoemd). In zijn boek legt hij uit hoe het Ministerie van Waarheid letterlijk alles omdraait. Recht is krom en krom is recht. Datzelfde zien we nu opnieuw in de Oekraïne. Al eerder bleek dat toen de sluipschutters die op de demonstranten in Kiev schoten begin dit jaar, uit de hoek van de coup regering kwamen. Dus men liep eigenlijk op eigen mensen te schieten om een alibi voor de coup te creëren. Daarnaast heeft het Westen gewoon een club gesuppord die voor een groot deel uit neo-nazi’s bestaat. Nu zijn er protesten in het Oosten van de Oekraïne en zet de nieuwe coup-regering het leger in tegen haar eigen volk (ineens ‘separatisten’ genaamd). En wie krijgt de schuld? Natuurlijk, Rusland.

Ja, maar..” zult u denken “Rusland is ook wel een heel vervelend land.” Ja, dat heeft u zo geleerd van de kranten en de nieuwslezers. “In Rusland is bijvoorbeeld een anti-homowet aangenomen. Wat een rot land.” Totdat u zich er in gaat verdiepen en die wet blijkt helemaal geen anti-homowet te zijn. Maar het probleem is nu juist dat niemand zich verdiept en alles wat de Main Stream Media elk uur door de radio laten galmen en ‘s avond op tv er nog even extra inprenten, wordt door de schapen geslikt als waarheid. Gaat u zich er in Gods naam eens voor 1x in verdiepen wie nu eigenlijk de agressor steeds is wereldwijd? Wie startte de Golfoorlog en met welk argument? Wie viel Libië binnen en met welk argument? Wie stichtte onrust en wakkerde een burgeroorlog in Syrië aan?
Zegt u nu “Ik wil het allemaal niet weten, ik geloof gewoon wat er in het nieuws is“? Dan raad ik u aan de rest van de kudde te volgen. U loopt gezamenlijk richting de slachtbank, maar gelukkig bent u wel met velen. Dat maakt het wel een stuk gezelliger.

Europa en Amerika zijn al jarenlang bezig met een imperialistische agenda. Dat draait niet slechts en alleen om olie, maar de dollar is wel gekoppeld aan olie en dus speelt het wel een grote rol. Het belangrijkste dat er gaande is, is dat er maar 1 manier is om wereldheerschappij af te dwingen en dat is door elke land dat nog niet geknecht is door afhankelijkheid van die petro-dollar en elk land dat nog niet geknecht is door schulden aan de Wereldbank, in te lijven.
Het punt is dat er een paar vervelende luizen in de pels zitten die nogal groot zijn in bevolkingsaantal en in grondoppervlakte. Dan hebben we het over Brazilië, Rusland, India, China en Zuid Afrika, de zogenaamde BRICS landen. Rusland is natuurlijk het vervelends van allemaal. Die wil maar niet vrijwillig landjes afstaan aan Europa. Helemaal niet de landen met wie ze een sterk historische band heeft.
Vervelend hoor.

Tijd om een beetje oorlog.

3 gedachten over “Tijd om een beetje oorlog.

 1. Duitsland heeft ook een sterke historische band met Ukraine, ze streden nl samen tegen Rusland, dat wist ik niet. RWE, de grootste duitse energieleverancier, is al begonnen met gas te leveren aan Ukraine, via een pijp doorheen Polen.

 2. Ja, sorry, beste Raymond, maar U slaat de bal volledig mis in verband met het Oekraïne in WO ll hoor.
  Het is echter wél VOLKOMEN JUIST dat de Duitsers éérst ingehaald werden als de “bevrijders” van het Russisch juk, maar… van vèrdere (militaire) samenwerking (behalve een deeltje meelopers, nèt zoals in àlle bezette gebieden) was er géén sprake van “medestrijden”.
  En dààr hadden de Duitsers-zèlf schuld aan vermits zij…ALLE Slavische volkeren beschouwden als een “zekere graad van Untermenschen”… (Uiterst-stom van de Duitsers om dat land, dat TOEN beschouwd werd als de “graanschuur van Europa” niet “ten vriend” te nemen: het had hun débacle van Stalingrad vermeden, alsook honderduizenden soldaten gekost die aldus in “de Heimat” moesten blijven om de akkers te bewerken…. om dan nog niet te schrijven over de vele regimenten die moesten instaan om de “strijd tégen de partizanen” aan te gaan in bezet-Oekraïne.
  De Duitsers hebben (gelukkig)* WO ll verloren, vooràl door hun hoogmoedswaanzin.
  *) Onder Fikken’s familie waren er veel Anglofiel, maar helaas ook enige Duitsgezinden… “Shame and scandal in the familly” (?) we zullen geen uitzondering geweest zijn in Vlaanderen.

 3. @ Victor,
  in WO II waren er in Oekraine 30.000 mannen bij de Waffen SS. Bij de Vlamingen waren dat er 25.000 en de Hollanders leverden 40.000 man. Deze getallen worden nog ruim aangevuld met andere divisies.

  Wat Oekraine betreft : de pro-westerse betogers werden gesteund door de miljardair George Soros, van oorsprong joods-Hongaars. Hij gaf miljarden uit aan “de vrije meningsuiting” en steunde Femen en de Pussy-Cats. Na hem volgde de CIA met geldelijke steun en Merkel kon niet achterblijven, zij steunde de demonstranten via de Adenauer-Stiftung. De demonstranten kregen hun vlaggen en andere attributen geleverd plus 8,50 euro/kop. Op zich zit daar een reukje aan, dat is het minste wat je ervan kan zeggen.

  Wat Poetin en Rusland betreft. Poetin is gewonnen en steunt (met hem de elite in Rusland) de Eurasie beweging en ideën van Alexander Dugin. Dugin is een grote bewonderaar van Julius Evola die stelde dat datgene wat samen hoort zich moet verbinden. Germaane volkeren moeten zich verbinden in hun geest van traditie en sociale rechtvaardigheid. Dit geldt eveneens voor de Slavische. En ook voor de Latijnse. Het is belangrijk dat je wortels hebt en daar geeft universele geen antwoord op.
  Poetin wil terug een groot spiritueel Rusland en wil dit blok stellen tegenover maritieme blok van het Westen met zijn liberaal-modernisme.
  Ook al opgemerkt dat de pro-Russische opposanten “wij zijn Slaven” roepen en “wij slaven zijn één”? (Als de vertaling op TV tenminste correct is, want ik begrijp geen Russisch.)
  Eigenlijk kun je Poetins streven vergelijken met de geest van Het Heilige Roomse Rijk van de Duitse Natie, waar ook het Hertogdom Brabant (om over ons te spreken) toe behoorde.
  Misschien ontstaat in de geschiedenis “Het Heilige Eurasie Rijk van de Russische Natie”
  Een interview met Dugin kan je hier lezen : http://www.counter-currents.com/2012/../interview-with-alexander-dugin/

  Ik weet niet hoe het in Oekraine gaat aflopen. De interim-president Alexander Toerstsjinov heet alleszins twee paspoorten. Een Oekraiïens en een Israëlitisch. Als het te warm onder zijn voeten wordt heeft hij nog een uitweg.
  Maar ik wel een vergelijking maken met Oost-Pruisen en Dantzig. Toen de Polen de bevolking van dit eeuwenoude Duitse gebied als tweederang burgers behandelde en Duitsland in 1939 ingreep, nadat Polen alle voorstellen van Duitsland had afgewezen, om de burgers te beschermen en Oost-Pruisen terug bij Duitsland te voegen, verklaarden Engeland en Frankrijk prompt de oorlog aan Duitsland. Hadden ze dit niet gedaan was de zaak hoogst waarschijnlijk een plaatselijk conflict gebleven.

Reacties zijn gesloten.