In de etalage, zeg het maar Jean

Het schrijven van Mr. Wilders geeft exact aan wat onder de mensen leeft. Een exacte kopie van onze samenleving. Daar valt niets meer aan toe te voegen. Toch wil ik benadrukken dat de gewone “mondiale burger, zeker ook hier in België en in gans Europa ” steeds meer en meer in de onderdrukte rol geduwd wordt. Dit mag en kan niet blijven duren?! In het verleden is al zoveel protest en inkt gevloeid met duidelijke omschrijven hoe ons apen land alsook Europa kapot gemaakt wordt door de traditionele partijen en de verdraagzaamheid van de islamisering. De geschiedenis zal zich weer herhalen. Leert men dan niet uit het verleden indertijd van het nazisme en zijn geschiedenis in het algemeen, toen wisten men ook van niets en tot wat heeft het ertoe geleid. De trauma’s zijn op de dag van vandaag nog zichtbaar. Herdenking van de gesneuveld helden en soldaten voor vrijheid en voor recht. Gevochten tijdens die oorlogen kan de ogen niet meer sluiten voor het leed en de gevolgen wat dit alles met zich meedraagt. Oorlogen nu nog vandaag de dag overal in de wereld.
LEERT MEN DAN NOOIT.
Is het dan toch de MACHT die alles domineert en alles kapot maakt om dit te bekomen. Ban alle godsdiensten uit en leer het individu het verschil tussen goed en kwaad, men zou al een stuk verder staan met de beschaving, en ban dat bijgeloof uit onze beschaving. In plaats van “God Bless You” en dan maar bommen gooien op onschuldige mensen of Alla is groot ” en keel de vijand maar”. Op mijn ouderdom van 69 jaar kan ik best de vergelijking maken van toen en nu. Alle normen die wij thuis en op school kregen van opvoeding zijn volledig verkracht, ja ik vertaal het goed, “het crapuul van onze politiekers en de rotzooi van allochtonen” die hier de plak zwaaien. Zie maar het dagelijkse nieuws. Ieder dag leest of hoort men de absurditeit van beslissing op alle niveaus zowel van fraude, fouten uitspraken van procedure en zoveel meer, het is onbegonnen omdat te noemen wat allemaal fout is in onze samenleving. Nog nooit in de geschiedenis loopt het zo fout als nu. Met heel onze intelligentie ten spijt. Een normaal denkend mens met een dosis gezond verstand waant zich in een diepe droom. Zoals het er nu aan toegaat kan het echt niet verder. Wordt wakker beleidsmensen , of moet weer dat gebeuren wat in onze genetische materiaal aanwezig is. OOLOG & VERNIETIGING ALS EINDDOEL.
Beste Geer Wilders. Proficiat voor jouw moed en opoffering en voor jou meningsuiting. Doe zo verder.

Jean

3 gedachten over “In de etalage, zeg het maar Jean

 1. Tips voor de mensen die een citytrip hebben gepland naar Londenistan

  Anders zou het kunnen dat ge daar in de verkeerde rij staat aan te schuiven

  Moslimmedewerkers van Marks & Spencer mogen klanten

  die alcohol of varkensvlees aankopen, doorverwijzen naar collega !!

  Waar gaat dit heen in Europa ????

  Winkelketen afgemaakt op Facebook

  .

  De Britse winkelketen Marks & Spencer heeft een omstreden richtlijn bevestigd voor haar islamitische werknemers.

  Zij hoeven klanten die alcohol of varkensvlees komen kopen niet te bedienen. De klant reageert furieus op de officiële Facebookpagina van M&S.

  Trouwe klanten nemen de opvallende beslissing van de bonzen van de populaire winkelketen niet. Ze lieten vandaag al meteen

  met honderden hun ongenoegen blijken op Facebook, waar er zelfs werd opgeroepen om Marks and Spencer te boycotten.

  Andere kassa a.u.b……??? !!!!! Dit kan toch niet meer !!!

  De richtlijn raakte bekend toen verscheidene klanten die alcohol of varkensvleesprodukten wilden aankopen,

  moesten aanschuiven aan een andere kassa omdat een moslimmedewerkster hen niet wou bedienen uit religieuze overwegingen !!!!.

  Zij sloofde zich weliswaar uit in excuses, maar de klanten bleken met verstomming geslagen. Klanten moesten wachten

  tot een collega van de vrouw kwam aandraven om hen verder te helpen.

  Het zwaar op de korrel genomen beleid zou de keten volgens sommigen heel wat klanten en dus geld kunnen kosten.

 2. Mijn echtgenote werkt ook aan de kassa van een grote warenhuisketen. Regelmatig krijgen ze bezoek van een mistery shopper/ster. Al hun handelingen en klantvriendelijkheid worden dan beoordeeld met een cijfer van 0 tot 10. Het resultaat wordt dan achteraf met de filiaaldirecteur besproken. Ik weet niet wat het resultaat zou zijn indien zij of een van haar collega’s een kopvoddenmadam of een klant met halal voeding zouden weigeren te helpen. Ik denk dat de C4 aardig in de buurt komt dan.

  • Ik denk ook dat heel dat warenhuisketen op zijn kop zou staan indien uw madam zou weigeren uit religieuse overweging om een kopvod te bedienen . In ieder geval een experiment waard ! Ze kan altijd verwijzen naar de Mark en zijne Spencer en verduidelijken dat de tijden veranderd zijn . Laat mij iets weten wat het resultaat was !

Reacties zijn gesloten.