1 gedachte op “Terugblik: het groot immigratiedebat

 1. Een immigratiedebat organiseren zonder grondig in te gaan op het Coudenhove Kalergi plan en de 2 Olifanten in de kamer die daar achter schuil gaan, stelt dan ook niets voor, en is louter tijdverlies.
  Het gaat bij dit Coudenhove Kalergi plan dan ook niet om integratie, dan wel om assimilatie, maar gewoon om : “Weg met ons..” of de totale omvolking.
  Als het uur van de waarheid zal gekomen zijn, zullen immers de “maskers” vallen van al die geïntegreerde en geassimileerde en zullen ze ons de dolk in de rug ploffen.
  De keuze is dan ook eenvoudig : “Ofwel wij, en overleven, ofwel zij, en de ondergang voor ons”. Een tussenoplossing bestaat niet. Diegene die dit wel denken zijn : ofwel meer dan naïef, ofwel werken ze mee aan de samenzwering.

  Zoals reeds gezegd : Als er geen verzet komt, die naam waardig, dan is het met ons gedaan tegen 2030 !!! Zie ook wat Schwab zegt :
  “by 2030 you’ll own nothing and be happy “ (=einde citaat).

  Men dient dit Coudenhove Kalergi dan ook samen te lezen met de andere wapens die worden ingezet tegen onze westerse maatschappij :
  “Cultureel Marxisme, Agenda 21 -30 en recent Covid 19(84) met The Great Reset van Schwab”.

  Deze moeten ons leiden naar een communistische NWO dictatuur en terreur. Een terreurregime waar men geen rechten heeft, maar “gunsten” die men op elk ogenblik kan kwijtspelen”, met daarbij dan het gekende rode motto : “Rood of geen brood”.

  Een recente bron :
  https://www.zerohedge.com/economics/great-reset-future-money-heres-what-you-need-know
  met citaat :
  “They want a totalitarian control grid with central bank digital currencies (CBDCs), movement licenses, mandatory medical procedures, and a social credit system, among other nasty things.
  Simply put, the Great Reset agenda is a high-tech, communist, global panopticon. In short, they want total control over you in all domains—a new feudalism.
  They’re emotionally manipulating people with fear and false narratives into accepting things they ordinarily wouldn’t—like their enslavement.
  That’s what their Great Reset agenda is all about. It’s self-evidently anathema to personal freedom, human dignity, and self-determination…. “ (=einde citaat).
  Dit citaat vat het bondig samen. Of een moderne vorm van het “lijfeigenschap” uit de Middeleeuwen, waar de leenheer beschikte naar “geest en lichaam” over zijn lijfeigene. Gezien niet iedere “blanke mannelijke goyim” hiervoor staat te springen, dient hij dan ook vervangen te worden, door een bastaardsoort met een IQ van max. 90, maar minder is nog beter.(cfr. het voormelde Coudenhove Kalergi plan). Vandaar ook de regelmatige aanvallen op de “witte mannen..”.

  Gezien het voormelde, zou het nu toch moeten duidelijk zijn wat er momenteel gaande is. Alle noodzakelijke info is beschikbaar. Het verzet dient dan ook te komen van diegenen die verkozen werden en er voor betaald worden. Wat zitten ze daar dan anders te doen ? Wat is hier dan het probleem ?
  Momenteel stelt dit “verzet”(sic) in Vlaanderen immers niets voor. Van verraders en collaborateurs kan en mag men alleen maar het slechtste verwachten, maar van zogezegd “Vlaamse partijen” kan en moet men eisen dat ze op zijn minst een klare duidelijke taal spreken. Wat er momenteel aan “verzet(sic)” is, komt gewoon neer op de gevleugelde uitspraak :
  “Rearrange-the-deck-chairs-on-the-titanic” (=einde citaat).
  Onze westerse maatschappij zinkt, zoals de Titanic, en men houdt zich bezig met onbenulligheden.

Reacties zijn gesloten.