Ter ere van de slachtoffers in Parijs…

Turquie : des supporteurs turcs crient "Allah Akhbar" pendant la minute de silence… hield men ook een minuut stilte bij de ‘vriendschappelijke’ voetbalwedstrijd Griekenland – Turkije in het stadion van Istanboel.  Stilte?  De Turkse supporters onderbraken die met de kreet “Allah Akbar” en het scanderen van Erdogans naam.

Daar had men blijkbaar geen angst voor een bomaanslaag. Wat zijn ze vredelievend en medevoelend, die aanhangers van de godsdienst van de vrede!  EU-islam?

Europe1.fr

 

8 gedachten over “Ter ere van de slachtoffers in Parijs…

  1. Wat is er nodig voordat een vrouw conservatief stemt? Deze aanslagen zijn in ieder geval niet voldoende:
    ‘Parmi les réactions celle de Sabrina, employée administrative dans l’un des théâtres du 11e arrondissement: « [Les terroristes] sont stupides mais ils ne sont pas mauvais », dit-elle. «Ils sont les victimes d’un système qui les a exclus de la société, c’est pour cela qu’ils pensaient que cela [le restaurant] ne leur appartenait pas et qu’ils pouvaient l’attaquer. Ce sont eux qui vivent ici dans l’aliénation, et nous sommes tous responsables de cette aliénation »
    Riposte Laique

  2. Inleven in andermans leed , respect en begrip tonen ! Dat zijn begrippen die vreemd zijn aan Islam en zijn kudde runderen . Allemaal producten van een verkeerde opvoeding ! Wij zijn inderdaad zoveel beter met onze waarden en opvoeding ! Ze komen nog niet aan onze knoesels ! Bewijs …. met massa’s overspoelen ze ons Europa omdat het in hun Allhah thuislanden zo plezant is. Zij zoeken zogezegd bescherming , bij de betere opgevoede , de meer intelligenten , de minder fanatieke religie-snoepers. Uiteindelijk zijn we slachtoffer van onze waarden die wij verheven hebben tot verplichte deugden

  3. Ik vernam uit onbetrouwbare bron dat de uitslag van dat voetbalmatchke , Griekenland 10 Turkije 0 . Het verschil tussen een Griek en een AllahuAkbar-bleeter

  4. Is het iemand al opgevallen dat meer Russen slachtoffer werden van IS dan Fransen? Na die bomaanslag op het Russische pagasiersvliegtuig werden geen vlaggen halfstok gehangen, geen Russische hymne gezongen en niet om het uur nieuwsberichten de wereld ingestuurd met de vraag ‘is hij nu dood of niet’?

Reacties zijn gesloten.