Taharrush, het ‘verkrachtingsspel’

Zover zal het nooit komen, denkt u? In Duitsland kreeg afgelopen week een vrouw die zich met haar handtas verweerde tegen twee migrantenaanranders, een boete van € 400,- wegens ‘mishandeling’. En de daders? Die werden ogenblikkelijk vrijgelaten.

‘Taḥarrush of ‘Taharush ginsy’ is de term die sinds enige tijd in de Arabische wereld wordt gegeven aan georganiseerde aanrandingen van vrouwen, veelal tijdens grote evenementen.

Waait aanrandingsfenomeen Taharrush nu over naar Europa?

Georganiseerde groepsaanrandingen tijdens grote evenementen zijn in Arabische landen al langer een bekend probleem. El-taḥarrush, zoals dit fenomeen wordt genoemd, lijkt nu ook Duitsland te hebben bereikt.  Lees verder…

Enz… enz…

5 gedachten over “Taharrush, het ‘verkrachtingsspel’

 1. Wat zou er zoal gebeuren als enkele Duitse snoepers zich kunnen vinden in de Islamcultuur , dat onderdeeltje Taharruch heel plezant vinden en Moslima’s gaan verkrachten in het teken van verdraagzame multiculturele activiteiten . Ik denk dat de Duitse kranten papier te kort komen om deze schande.breed uit te smeren . Het is echter mijn overtuiging dat de slachtoffers niet meer zo geneigd zullen zijn om het krapuul te verwelkomen met “Willkommen Fluchtelingen” …alhoewel een Gutmensch is iets raar

 2. Hoelang gaat die asielwaanzin nog duren . Ik denk nog enkele maanden en de kruik barst . Het zou me zelfs niet verwonderen als , die deutsche bundesregierung zijn militairen inzet tegen eigen volk , om het asielkrapuul te beschermen .

 3. Het gebruik van de “verkrachtingen” als wapen is zo oud als de straat, en dit zowel op micro – meso- als macroniveau.
  Opvallend bij de reacties is echter de selectiviteit in de verontwaardiging. Ook bij zo gezegde “feministen, rode en groenen”.
  Er zijn dus blijkbaar ook “goede” verkrachtingen.
  Ik verwijs hier o.a. naar de exploten van het Rode Leger in WO II, de “franse bevrijders van Italië.. de roemrijke exploten van het “verzet” na de bevrijding via o.a. het verkrachten van “zwarte” vrouwen… maar ook vrouwelijk personeel dat door de (franstalige) baron of de graaf “gepakt” werd… opsomming is natuurlijk niet volledig.
  Van op het ogenblik dat er selectiviteit in het spel is, is er str… aan de knikker.
  Als we het dan over Duitsland, Zweden en andere landen in de EUSSR hebben, waar het “verkrachtingswapen” momenteel wordt ingezet, dan is het van belang een juiste diagnose te stellen van het probleem.
  Er zijn in eerste instantie de “verkrachters”… maar nog belangrijker en dus de werkelijke verantwoordelijken, zijn de verraders die deze “verkrachters” hebben geïmporteerd.
  Er dient dan ook een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de oorzaak en het gevolg.
  Er dient dan ook gewaakt te worden om niet, zoals men in het Frans zegt “d’entrer dans le jeu” van de samenzweerders, waarbij de aandacht dan komt te liggen op het ganse “politieke correcte”gelul.(waarachter het cultureel marxisme schuil gaat).
  Deze verkrachtingsgolven zijn dan ook geen “noodlot” dat ons overvalt, zoals een hagelbui… maar zijn het gevolg van een samenzwering tegen onze westerse maatschappij, waar ik reeds meermaals naar verwezen heb.

 4. Zweden:- 3 jarig kind verkracht door meerdere mannen.Het kind is opgenomen in de verkrachtingskliniek.
  Verkrachtingskliniek? Symptoombestrijding voorbijgaande aan de oorsprong,
  hier wordt je toch niet goed van.

Reacties zijn gesloten.