Tom Van Grieken, een portret…

ooievaarvlaanderen… van een Leider voor Morgen

Tom Van Grieken (Vlaams Belang): “Het grootste issue nu? De multiculturele tijdbom die zal ontploffen”

Niemand doet het hem voor: hij is nog geen 30 en is nu al partijvoorzitter van Vlaams Belang. Tom Van Grieken is de jongste van de hoop en heeft een vreselijk moeilijke opdracht: zijn partij terug leven in blazen. Gelukkig heeft hij alvast een duidelijke politieke visie: “Ik pleit onomwonden voor een onafhankelijk Vlaanderen, zónder halfslachtige tussenoplossingen à la confederalisme. En ik wil ook af van de bemoeizieke schoonmoeder die de EU is.”

Lees meer bij Newsmonkey newsmonkey.

3 gedachten over “Tom Van Grieken, een portret…

  1. Geachte redactie,
    Ik weet dat ik zeker niet de enige ben, maar ik was in de gelegenheid Tom enkele malen te kunnen spreken. Deze man straalt alles uit. Intelligentie, klasse, vriendelijkheid, bekwaamheid, charisma, geduldigheid, enz… Ik ben er dan ook voor de volle 100% zeker van dat hij met zijn ploeg de wind in de zeilen heeft. Dit is niet enkel te “danken” aan de asielcrisis, maar ook en vooral zeker aan zijn kwaliteiten. Tot spijt van wie het benijdt, de volgende verkiezingen zullen mij gelijk geven.

  2. Den Tom heeft mijn volledige steun en onze Barbara idem dito.
    Gerolf en Filip idem dito en m.i. komt het goed met het Vlaams Belang, de NVAllochtonen helpen het VB want ze voelen nattigheid en dus kiezen ze voor een verkapt confederalisme.
    Gelukkig weten wij beter en laten wij ons niet belazeren en besodemieteren door de NVAllochtonen want wij willen nergens dubbele paspoortbezitters, nergens.

Reacties zijn gesloten.