30% nep-Syriërs

Honderdduizenden vakkrachten werden Duitsland binnen gelaten zonder registratie, zonder vingerafdruk en identificatie.  Daarbij veel Noord-Afrikanen die naar Turkije vliegen en vandaar in een bootje de overtocht maken naar de Griekse eilanden.  Ze geven zich uit als Syriër.

Het Duitse Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (Bamf) is zich ervan bewust – het zal bij de registratiediensten van onze importsecretaris niet veel anders zijn – en gebruikt bij twijfel een taal- en tekstanalyse.  Niet echt efficiënt.  Zelfs voor kenners is het niet evident een onderscheid te maken tussen de talen van de Noord-Afrikanen uit Marokko, Libië, Egypte en zelfs Libanon.  Deze laatsten spreken dikwijls hetzelfde dialect als in Syrië.
Naar verluidt zou 30% zich ten onrechte uitgeven als Syriërs.

Bijkomend probleem is dat bv. Marokkanen en Algerijnen – zelfs al hebben ze niets op hun kerfstok – niet zomaar kunnen uitgewezen worden want hun herkomstlanden willen hen niet terug… voor zover überhaupt te bewijzen valt dat ze die nationaliteit hebben.

Een beter bewijs van de onmacht en inefficiëntie der Duitse immigratiediensten kan je niet aanvoeren dan met de recent doodgeschoten terrorist in Parijs, die o.a. als Walid Sahili geregistreerd stond.

Het is een schande wat die zich allemaal heeft kunnen permitteren zonder dat het iemand opviel.  Zeven identiteiten had hij.  En verschillende nationaliteiten: Georgiër, Tunesiër, Marokkaan en in het asielcentrum te Recklinghausen stond hij bekend als Syriër.  In december verdween hij om in Parijs op te duiken en twee agenten met een mes aan te vallen vooraleer hij neergeschoten werd.

En het was niet de eerste keer dat hij door justitie opgemerkt werd.  Alleen al in Duitsland zat hij sinds zijn aankomst in 2013 drie keer in de gevangenis.  Agressie, drugs, beledigingen, aanrandingen van vrouwen, fysisch geweld en een bijna-wurging.

Dit toont aan dat de Duitse overheid met hun 1.1 miljoen ‘vluchtelingen’ in 2015 compleet de pedalen kwijt is.  De politievakbond vermoedt dat men van 400.000 ‘vluchtelingen’ de echte identiteit niet kent.

Pijnlijk.  Desniettemin blijft de Merkeloekaze onverminderd van kracht.

Benieuwd of onze trotse importsecretaris inderdaad het imposante aantal van 29 lieverdjes uit het land kan en zal zetten. Wat meteen de vraag oproept onder welke alias ze terug zullen keren naar een EU-bestemming.  Hij heeft in elk geval het nieuws gehaald…  De burgemeesterssjerp van Leuven wenkt.

Huffington Post

4 gedachten over “30% nep-Syriërs

  1. Wat D nodig heeft zijn knallen, vele knallen, zoals in Istanbul. Anders zijn ze niet te genezen, en brengen zij (weer eens) het ganse continent in gevaar.

    • Sinds anderhalve maand zijn mijn geburen 5 Syrische vluchtelingen. Ze zijn in het bezit van een Peugeot 307 combi, met Spaanse nummerplaat en een Renault met Franse nummerplaat. Ze zijn gehuisvest in een woning die door sociale woningmaatschappij “IJzer en Zee” in 2015 aangekocht werd voor 275.000euro. Als gepensioneerd Schengencontroleur kom ik tot de vaststelling dat na een klein gesprek (koeterwaals Farsi en Engels) met één van de bewoners, het hier zeker geen Syriër betreft. Verder stel ik mij de vraag of de voertuigen legaal en verzekerd zijn, of hoe dat deze vluchtelingen zo snel hun rijbewijs hebben verkregen. Zelfs de burgemeester van Koksijde werd niet op de hoogte gesteld door de socialistisch geleide woningmaatschappij.

  2. ‘Gutmensch’ is het woord van het jaar 2015. Dat hebben in de BRD de taalkundigen vastgelegd.
    Istanboel heeft ook bewezen dat de islam tot de BRD behoort, haar burgers waren de uitverkorenen onder de tien doden die in Istanboel vielen. Om die voorkeur duidelijk te maken vind ik negen op de tien een mooi getal.

  3. Duitsland ….het land dat een mensenleven geleden ….bijna heel Europa onder de knoet had , verantwoordelijk voor het systematische vermoorden van vele medemensen . Ijzeren discipline bij de militairen , genadeloos , dictatuur , hoogtechnologisch en nog van die toestanden , die doen sidderen ende beven . Nu slagen ze er zelfs nog niet in , om een een bende krapuul , met de status van fluchteling of illegaal onder controle te houden .Het is afgelopen met Deutschland uber alles , inplaats van een sterke leider hebben ze nu een “Mutti” en een regering van puberachtige mietjes

Reacties zijn gesloten.