“De echte vluchtelingen blijven in Syrië…”

Heftige kritiek van de Syrische activiste Rima Dari(o)us aan het adres van de EU-instanties:

“De echte vluchtelingen blijven in Syrië in beveiligde zones.  Ze bouwen zich daar een nieuwe existentie op.  De mensen die naar Europa komen ruiken hun kans.  Zelfs wanneer iemand in een beveiligde zone leeft zou hij alles verkopen wat hij bezit en zichzelf en zijn gezin in gevaar brengen bij de overvaart.”

Kritiek ook op de quasi onbestaande controle van mensen die massaal hun geluk zoeken in de EU.  “Coöordinatie met de Syrische overheid is onbestaande.  Zijn de paspoorten echt?  Gaat het echt om Syriërs?”
“De zgn. gematigde rebellen zijn evenzeer extremisten.”
“Rusland helpt het Syrische leger vooruitgang te boeken.”

Ondertiteling en geautomatiseerde vertaling via icoontjes onderaan.

6 gedachten over ““De echte vluchtelingen blijven in Syrië…”

 1. Neem nu één vd meest linkse landen in Europa: NL. Van de 10 partijen zijn er 9 links, niet te verwonderen dus dat er een linkse rat premier werd. Zondag bekende hij tot mijn verbazing dat hij slechts deeltijds premier is: zijn 2e job is lesgeven in een…migrantenschool, waar hij zich blijkbaar thuis voelt. En van zulke mensen moeten wij maatregelen tegen de invasie verwachten?

 2. Rima doet wel een poging om het één en het ander duidelijk te maken, maar het ontgaat haar blijkbaar ook dat achter deze “invasies” meer zit dan een “probleem” in Syrië.
  Voor de geïnteresseerden : 3 bijdragen over de achtergronden van deze invasies, wie er bij betrokken is, en het doel ervan :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/friederike-beck/wie-das-big-money-die-migrationskorridore-nach-europa-steuert-teil-i-die-international-migration.html
  Deel 1
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/friederike-beck/das-netzwerk-fuer-migration.html
  Deel 2
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/friederike-beck/betreutes-fliehen-george-soros-und-das-netzwerk-um-pro-asyl.html
  Deel 3
  met een citaat uit deel 3 :
  Betreutes Fliehen: George Soros und das Netzwerk um PRO ASYL
  Friederike Beck
  “Es ist ratsam, für das bessere Verständnis des III. und letzten Teils der Recherche zuerst die Teile I und II über George Soros und sein Einflussnetzwerk für Migration vorher zu lesen.
  In den beiden vorangegangenen Teilen der Recherche wurde das Spendennetzwerk von zwölf superreichen Stiftungen vorgestellt, das 2005 unter der Ägide von George Soros gegründet worden war mit dem Ziel, die Migration nach Europa zu fördern und auf europäischer Ebene intensive Lobbyarbeit bei Gesetzesvorhaben der EU-Kommission zu verrichten.
  Teil III der Recherche soll sich nun vor allem mit dem deutschen Arm von George Soros’ Netzwerk, der einflussreichen Lobbyorganisation PRO ASYL, näher beschäftigen.”(=einde citaat).
  Van belang in het derde deel is de “Pro Asyl” organisatie, de Duitse arm van George Soros.
  Het gaat hier dan ook om een gigantische industrie waar er tal hun zakken vullen met belastinggelden(=rechtstreeks of onrechtstreeks).
  Over de “occulte aspecten” van deze invasies :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/01/12/ideologie-von-messias-soros-und-eu-punktgenauer-illuminismus-nach-weishaupt-und-hegel-vizekanzler-gabriel-fordert-starken-staat/
  met een citaat :
  “Ideologie von “Messias” Soros und EU: Punktgenauer Illuminismus nach Weishaupt und Hegel: Vizekanzler Gabriel fordert “starken Staat”
  12. Januar 2016 von beim Honigmann zu lesen “(=einde citaat).
  Nog een citaat :
  “Soros hat ganz klar gemacht, dass er das widerwillige Deutschland durch Schockbehandlung dazu zwingen will, seinem Herrn und Meister, Rothschild, die verlangte EU-Fiskal-Union mit Deutschland als Zahlmeister für EU-Pleite-Staaten, zu geben.
  Das geschieht nun nach Hegel: 2-Stufen-Schock (Terror durch muslimische Masseneinwanderer) – Reaktion: Schon “Angst” vor Volkserhebung – Synthese: Polizeistaat der Freimaurer/Illuminaten”(=einde citaat).
  De oproep van Gabriël voor een “sterke staat” is dan ook geen toeval, maar is een logische gevolg van de geplande incidenten.
  Nog een citaat over de reacties van de “feministen” op de verkrachtingen., Dit citaat bevestigt wat ik reeds vroeger stelde, dat de “verkrachtingen ” zullen aangewend worden tegen de autochtonen mannen in het kader van de strijd tegen het “sexisme”. Je moet het maar kunnen uitleggen. :
  “Wenn man das Foto rechts und welchen Feminismus es verrät, betrachtet, dann muss man sagen, dass die unmoralische Matrix vorhanden ist – durch die zionistische Frankfurter Schule der Soros-Geistesgenossen produziert. Die Feministinnen sind die islam-angesteckten Befürworter der Massen-Einwanderung! Nun wenden sie die Aufmerksamkeit von den muslimen auf die deutsch-geborenen Männer!!!(=einde citaat).
  Voor de rest verwijs ik naar de tekst.
  Het is dan ook de samenzwering achter deze invasies die moet aangepakt worden.

  • @ Lovenaar,

   het is natuurlijk utopisch maar een mens zou gaan hopen dat een goed opgeleide politie + leger een staatsgreep deden om de boel uit te zuiveren, ook de boel achter de schermen.

   • Anna,
    Inderdaad, maar om dit te voorkomen heeft men het nodige gedaan om het leger en de politie te degraderen tot een “kolderbrigade”. Men heeft niet alleen alles afgebroken maar ook het Paard van Troje binnengehaald, en op de sleutelposities zit het vol met “broeders” en “kameraden”.
    Alle hoop op een staatsgreep is dan ook onmogelijk.

  • Wat George Soros wil heeft hij einde 2015 bekend gemaakt:
   -de EU moet tijdens de eerste twee jaren 15.000 per jaar en per asielaanvrager vrijmaken. Het moet tevens voor de lidstaten de opname van vluchtelingen aantrekkelijker maken.
   -de middelen hiervoor kunnen door langlopende leningen opgebracht worden.
   -het is tevens belangrijk de voorliefdes van de staten en de asielaanvragers in acht te nemen en daarbij zo weinig mogelijk dwang uit te oefenen. De vluchtelingen daar naartoe brengen waar ze willen zijn is een absolute noodzaak voor succes.
   -de EU moet zich aan de top zetten van de wereldwijde inspanningen plaatsen en Jordanië, Libanon en Turkije voldoende middelen ter beschikking stellen die ze dan aan de 4 miljoen vluchtelingen moeten laten toekomen die momenteel in hun landen verblijven.
   -20 miljoen moeten aan hoger bedoelde landen toekomen. Tien miljoen moet hiervan geleverd worden door de EU, de overige 10 miljoen moet door de Verenigde Staten en de rest van de wereld betaald worden.

Reacties zijn gesloten.