Syrische kinderen in Turkije als organenreservoir?

Afbeeldingsresultaat voor organ harvestingVoor het geval u dit in de kwaliteitsmedia gemist heeft:

2014 – Vraag uit het publiek bij een pers- conferentie der VN. 

“Een Syrische arts bracht aan het licht dat zo’n 18.000 Syrische kinderen in de menslievende Turkse opvangkampen voor Syrische vluchtelingen van overbodige lichaamsdelen ontlast werden toen ze voor een kleine ingreep naar een ziekenhuis moeten gaan.   Vele kinderen zouden daarbij overleden zijn en hun lichamen werden leeggeroofd..  Wat doen de VN eraan?” 

Opvallend: de woordvoerder van de VN ontkent noch erkent de feiten.  Hij heeft dit blijkbaar meer gehoord.   Maar… hij draait rond de pot en bevestigt dat ze inbreuken op de mensenrechten in Syrië onderzoeken.  In Syrië??? Geen woord over de toestand in Turkse opvangkampen of over de organendiefstal bij Syrische kinderen.

Mogen we even in herinnering brengen dat wij met z’n allen 6 miljard euro aan Turkije  betalen voor de opvang van Syrische vluchtelingen?  Dan mag je er toch van uitgaan dat die hun organen mogen behouden.

Volgende vraag ging over de Armeniërs als doelwit van de ‘rebellen’ – u weet wel, de ‘gematigde’ lieverdjes die door de VSA en co. bewapend en gesteund worden.  Geen antwoord.  Conclusie: “de VN zijn bezorgd en het vechten moet stoppen”.

 

 

 

7 gedachten over “Syrische kinderen in Turkije als organenreservoir?

  1. de woordvoerder van de VN ontkent noch erkent de feiten..Hij moet niet rond de pot draaien .Turkije is een Islamitisch land waar “mensenrechten” nog in de kinderschoenen staan , nu zeker omdat ze beschikken over een “verheven leider”

    • Och ik heb het reeds geschreven Politiekers zijn ook maar menschen die allerlei ziekes kunnen krijgen , zeker op de ouderdom van Verhof..enz dementie bv Maar spijtig genoeg valt dat niet direct bij politiekers , integendeel ! Ik meen te weten dat Merkel al een tijdje pillen slikt tegen die aftakeling van de verstandelijke vermogens

  2. Ik moet nog maar de benaming VN of EU horen en ik sta al te braken.
    Beide gedrochten zitten vol met huichelaars en ordinaire zakkenvullers die de bankrekeningen spekken met de bevolking te belazeren en te besodemieteren.
    Geen enkel geloof schenk ik aan die troep huichelaars want allen zijn van zeer laag niveau qua IQ.
    Waarom gaan ze niet zelf ginder helpen?……

Reacties zijn gesloten.