Groene waanzin

Afbeeldingsresultaat voor soylent greenGroenen zijn niet te onderschatten.  Niet alleen pizzakoeriers worden verbannen uit de Gentse binnenstad – ook het ijskarretje moet eraan geloven.  Zelfs al behoort dat ijskarretje tot één der meest geliefde burgers, Yusuf.

Mobiliteitspersooonlijkheid Filip Watteeuw:

“We hebben de regels voor de vergunningen binnen het autovrij gebied inderdaad strenger gemaakt en bromfietsers klasse B (maximum 45 km per uur, red.) moeten nu een vergunning hebben om in dat gebied te leveren. Dat geldt trouwens voor alle bromfietsers, en niet enkel voor pizzakoeriers. Er zijn alternatieven. Er kan geleverd worden met bromfietsen klasse A (maximum 25 km per uur, red.) of elektrische fietsen”, reageert Filip Watteeuw.

Of met een stootkar, hondenkar, een bolder-, kinder-of kruiwagen.  Terug naar de goede ouwe tijd.

 

 

18 gedachten over “Groene waanzin

 1. Wanneer mogen wij lezen ” Gent is “Groen Vrij” het leven , herpakt zich ! Nu nog de rode ridders en dan kunnen we spreken van “normale” toestanden

 2. Nog even en de burgers van Gent kunnen terug in een grot of een boom gaan wonen.

    • Het “Soylent green”systeem heeft véél voordelen voor “de Staat”: Geen last meer van (iets-oudere) werklozen; Vermits men, als grondstof, nog-tamelijk-jonge mensen gebruikt, hoeft de Staat zich nooit zorgen maken over het uitbetalen van pensioenen: De “jongeren” hoeven niet meer te sparen voor hun onnodig-geworden begrafeniskosten;
     Fikken zou al een-goede 50 jaar geleden in koekjes veranderd zijn.
     NU IS HET TE HOPEN dat géén enkele politieker in dit onland mijn reactie leest… ze zouden er eens een mogelijke hint uit leren. 🙁

 3. Die groene rotzooi is volop bezig met onze welvaart, onze veiligheid en onze leefbaarheid de nek om te draaien.
  Mensen stem NOOIT op een groene partij want je geeft je stem voor je eigen dood.

 4. Ter inlichting:
  “Soylent Green” is een film gebaseerd op de novelle van Harry Harrison “Make room, make room”.
  In de nabije toekomst is er een totale overbevolking, alle grondstoffen zijn schaars, de bevolking kan niet meer gevoed worden, de mensen worden aangemoedigd en de mogelijkheid geboden om zelfmoord te plegen. Lijken worden verwerkt tot voedsel in de vorm van groene tabletten (Soylent Green) en gratis uitgedeeld aan de bevolking, die men verteld dat deze tabletten gemaakt worden van zeewier.

  • Dank voor de toelichting, Wes, waarschijnlijk nuttig. Ik veronderstelde dat iedereen dit wel wist, maar na navraag bij mijn huisgenoten blijkt dat dit niet het geval is. De film maakte toen een onuitwisbare indruk. Vandaar de afbeelding van Soylent Green. Wou geenszins het eten van “Groene’ politici aanmoedigen! Tenslotte blijkt uit “wetenschappelijk onderzoek’ dat ons land geplaagd wordt door het prikkelbare darmsyndroom.

   • …het eten van “Groene’ politici.
    Aanpassing van een oude mop: “Bijna onmogelijk, je kan niemand vinden om die te kuisen”.

 5. Ik herinner mij die film ! Was dat niet met Louis de Funes?
  In ieder geval de “Groenen hebben een punt ,die tabletten zijn volkomen halal , zij bevatten enkel mensenvlees !

 6. Toch raar,telkens er verkiezingen aankomen krijgen die zg. *vlaamse partijen *ineens een vlaamse reflex,en eens de verkiezingen voorbij zijn ze die reflex ineens vergeten!!Weet u nog ,leterme,vijf minuten politieke moed!!! Nva en de wever,punt een,vlaamse onafhankelijkheid en geen tranfers meer!!!Maar eens in de pluche een ordinaire graaipartij geworden bart!!Je hebt het vertrouwen van de echte Vlamingen verloren door Vlaanderen weer maar eens te verraden!!Werk samen met het Vlaams Belang en doe beiden samen iets goed voor Vlaanderen!!
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3099348/2017/03/08/De-Wever-In-2019-komt-onze-institutionele-agenda-op-tafel.dhtml

  • heel juist Ottorongo.
   – De beloftes van De Wever voor het benaarstigen van de Vlaamse Onafhankelijkheid hebben hem bij de vorige verkiezingen de overwinning gebracht.
   – Sinds het aantreden van de NVA in de regering blijft hij als voorzitter bevestigen dat die Onafhankelijkheid absoluut niet zijn prioriteit is.
   – Denkt de heer De Wever dat zijn kiezers idioten zijn?
   Het is nogal evident dat hij zal mogen fluiten naar de stem van honderdduizenden bedrogen Vlamingen.
   BBB: Bye Bye Bart!

   De Vlaming is dat soort molenwiekers beu.

   “Hun verantwoordelijkheid opnemen” noemen ze dat, cynischer kan niet. Het grote drama in de (Belgische) politiek is dat personen die veel beloven aan de top van de politiek belanden, maar dan vanaf de eerste tot de laatste dag van hun mandaat nooit rekenschap moeten geven, en royaal betaald worden, hoezeer ze hun kiezers ook bedriegen.

 7. Een paar bedenkingen. Als je die Watteeuw zijn fanatieke ‘groene’ kop nog maar ziet, dan weet je het wel. Wel bekome het de Gentenaars, zij krijgen tenslotte loon naar eigen werken, gezien zij de ‘groene dictatuur’ met hun stem toegelaten hebben hun stad te ontwrichten. Wie zijn gat verbrandt, moet op de blaren zitten.
  Persoonlijk zet ik al langer geen stap meer in Gent. Je moet wel goed gek zijn. Parkeren is er voor de rijken, want stinkend duur, en er is niets wat ik elders ook niet kan doen. Zolang de stad gebukt gaat onder een socialistisch schrikbewind, met of zonder speknek Termont, zet ik daar geen stap meer binnen. Zo leren ze daar misschien ook dat wie niet horen wil, moet voelen. Want ik denk dat nogal eens wat mensen op dezelfde manier zouden kunnen reageren als ik. Hopelijk.

Reacties zijn gesloten.