Syrië: onteigening van alle niet-moslims

Fatwa

Fatwa’s zijn een moslim specialiteit.  Te pas en te onpas meent een of andere geloofsfanaat een verordening te moeten lanceren, die meestal tot moord of verkrachting oproept.  Zo waren er in Syrië de laatste tijd herhaaldelijk fatwa’s allerhande over het verkrachten van vrouwen, het niet doden van verkrachte vrouwen (ze moeten nog dienen), het verplichte doden van Syrische soldaten, regimegetrouwe inwoners, buitenlanders, ongelovige honden e.a. die niet op Allahs goedkeuring moeten rekenen.

Nu hebben er 36 islamitische rechtsgeleerden een fatwa ondertekend, waarin opgeroepen wordt elke eigendom van christenen, drusen, alawieten en andere minderheden, die “zich niet tot de soennitische godsdienst bekeren” in beslag te nemen.  M.a.w. het legaliseren van diefstal volgens de enige, échte wetgeving, de sharia.

De opbrengst van dit vermogen moet dienen voor de aankoop van wapens voor de “martelaars” en hun familieleden.
De moefti’s eisen ook het verbreken van elke relatie tot Syriërs, die “de revolutie verraden of in de steek hebben gelaten”.  En: “Wij eisen dat ons volk zich aan de islamitische tradities houdt en het huis Gods regelmatig bezoekt, opdat we onze ziel en onze gemeenschap beschermen”.  

Tot betekent dan dat de ongelovigen, vooraleer ze afgeslacht worden, eerst nog door de diefstal van hun eigendom vernederd moeten worden.

Bron: Kipa-Apic

4 gedachten over “Syrië: onteigening van alle niet-moslims

  1. Och een fatwakke meer of minder ! Toch zie ik een positief punt in die Fatwa bleters . Zou het niet kunnen dat alles voortspruit uit een niet gekende bezorgdheid voor ons ongelovigen ,door die Fatwa immammerkes Zij willen absoluut , dat wij ook kunnen genieten na onze dood van het Allah pretpark , zijn maagden , zijn heerlijkheden op alle gebied en dat voor eeuwig ! Daar valt over na te denken. Ik vergelijk het met een strenge vader die het beste voorheeft met zijn zoon en hem verplicht te studeren , iemand te worden . Dat vraagt natuurlijk offers van die zoon , een beetje ontspanning dat mag maar af en toe en onder strikte voorwaarden. Ik zie punten van vergelijking tussen die islam en de katholieke kerk ! Als ge doet wat wij zeggen komt ge in de hemel , indien niet , wacht U het vagevuur of zelfs de hel waar ge eeuwig aan een braadspit hang te roosteren. Het verschil , de katholieke mens is gaan nadenken en heel dat circus richting exit geschoven. Moslims daarentegen zijn nog middeleeuws achterlijk en geloven nog altijd wat hun geestelijke onozelaars vertellen . Godsdienst , voor wie gelovig is moet , hoop , troost en liefde predikken , elkander helpen en het leven in al zijn vormen respecteren ! Dat zou godsdienst moeten zijn . De rest wat ze er allemaal bijsleuren is allemaal z….in pakskes

    • René, ja, dat is het “zever in pakskes”. Meer nog, de moslims mogen niet nadenken, nadenken is zondig, want aan het woord van Allah is DE (waan)-waarheid zonder meer. De dag dat een moslim toch gaat nadenken door bv. de confrontatie met de werkelijkheid, gaat hij misschien gaan twijfelen en op zoek gaan en uiteindelijk de waan doorzien, maar dan wacht hem de doodbedreiging vanuit de moslimwereld. En dat weet hij. Dan is voor hem het kiezen tussen lijfbehoud of waarheid.

  2. Voor mij is dit geen zever in pakjes maar een bedreiging die ze ook zullen uitvoeren en wees gerust Europa komt ook aan de beurt

Reacties zijn gesloten.