Strenger voor islamisten op de luchthaven?

spreuk moslimtegeltjeKan dat zomaar?  Ook als ze een strafblad hebben? Wat als ze lid zijn van de vakbond?  Riskeren we dan dat de bagage-afhandelaars de luchthaven kunnen chanteren?

Faroek Özgünes in VTM nieuws gisteren: “Er zitten mensen bij die een gerechtelijk verleden hebben. De moeilijkheid is dat een groot deel van die mensen ook gesyndiceerd zijn. Wat je nu moet vaststellen is dat het heel moeilijk is om die mensen echt buiten te zetten omwille van vermoedens, van sympathieën, of dit nu voor IS is of welke manier dan ook, omdat men bang is voor sociaal conflict. Het laatste wat men nu wil is daar beginnen grote kuis te houden met als gevolg dat de bagagisten de hele luchthaven gaan stilleggen.”

Maar niemand stelt de vraag of die vermoedelijke sympathisanten van IS dan niet ook uit de vakbond moeten gezet worden.  Met Vlaams Belang-leden op verkiezingslijsten hadden de vakbonden minder scrupules.  Die werden zonder boe of ba uitgesloten omwille van ‘vermoedens, sympathieën’ en omdat ze “niet de waarden onderschreven waar de vakbond voor staat”.  Lees:  omdat ze de meerwaarde van het land b durfden in twijfel te trekken en zich wilden inzetten voor een onafhankelijk Vlaanderen.  Wat niet wil zeggen dat ze dat wilden doen door bommen te laten ontploffen en medeburgers te doden.  Zo zie je maar wat er primeert in vakbondsland.  Een Vlaams-nationalist wordt er blijkbaar gevaarlijker beschouwd dan een moslim terrorist.  Nietwaar, ACV en ABVV?  Nietwaar, Yvan Mayeur?  Nietwaar, Moureaux?


2 gedachten over “Strenger voor islamisten op de luchthaven?

  1. Sympathisanten van IS die gesyndikeerd zijn bij de PS , vergeet het die krijg je niet buiten , zelfs met een bomgordel aan . Maar wat met werknemers die sympathieen hebben voor Vlaanderen ?

  2. Ik huiver van dit alles,ja mijn vlaams bloed kookt!!!!!!!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.