Stop de EU-waanzin

Het werd hier al aangevoerd maar het kan niet genoeg herhaald worden hoe we door de EU verkocht, verraden en uitgegomd worden.  De EU-commissaris voor import, de Griek Dimitris Avramopoulos,  wil in de loop van de volgende 20 jaar meer dan 70 miljoen immigranten naar Europa halen.  Want – zo stelt hij – de Europese bevolking wordt te oud.

De  oplossing voor de lage geboortecijfers van de autochtone Europese bevolking ligt in een herwaardering van het gezin niet in de aanvoer van EU-vreemde volkeren.  Volg niet langer de leer van de linkse kerk.  Ontmoedig de ongebreidelde permissiviteit voor abortus.  Schaf de ‘gendervrijheid’ met alle mogelijke variaties op het geslacht van de mens af.  Die ‘variaties’ kunnen geen kinderen verwekken. Luister niet naar het gezinsvijandige feminisme.

Keer terug naar de basis van een gemeenschap.  Geef ouders en hun kinderwens respect.  Maak de blanke samenleving niet verdacht.  Bescherm onze cultuur, onze talenten, onze intelligentie, onze taal, onze geschiedenis en vooral onze toekomst.

Verschillende bronnen: Finanzen.ch  –  Salzburger Nachrichten   –  Neopresse

 

11 gedachten over “Stop de EU-waanzin

 1. De oplossing voor de lage geboortecijfers van de autochtone Europese bevolking is het creeeren van een nieuw knelpuntberoep ” Den Ambachtelijke Dekstier”
  Mits een goed honoraria ben ik eventueel beschikbaar maar onder de strikte voorwaarde niet meer dan 10 maal per dag , ik ben niet meer van de jongste !!

  • Rene,
   Dat is wat ze noemen “van de nood een deugd maken”. Terloops, werk jij met gasten??? (gasten in de zin van personeel hé)

   • Tuurlijk Walter ,welkom als maar geen lid wordt van een vakbond . Ik hou niet van stakingen

    • Rene,
     Ik zal mijn leven beteren, maar mag ik aanstaande zondag 1 mei nog voor een laatste keer met de rode vod op kop van de 1 mei stoet lopen? Het zal meteen ook de laatste keer zijn dat ik dan de internationale zal/kan zingen. Want geruchten doen de ronde dat die vanaf volgend jaar in het Arabisch zal gezongen worden. Woehoehahahaaaaa…

    • K.I. Certificaat (+ Personen kunnen zich laten certificeren op een bepaald vakgebied. Het zijn brancheorganisaties dan wel belanghebbenden die de professie van een vakvrouw of vakman op een hoger niveau willen plaatsen. Niet altijd zijn persoonscertificeringen geaccrediteerd.°

 2. De kans is groot dat die Griek de volgende 20 jaar niets meer zal moeten invoeren. Oorlog binnen Europa, gevoerd door islamieten komt met de dag dichter bij. Binnen dit en 20 jaar zal in Europa niets meer aantrekkelijk zijn om naar hier te komen. Ook hier zal alles verwoest worden, en om alles terug komen op te bouwen zie ik geen islamieten naar hier komen.

 3. Ik begreep het al toen ik 25 jaar was in 1972) en nog maar 2 kinderen had dat de pil en de geboortebeperking onze beschaving ging uitroeien, daarom wist ik dat er nog kinderen bij moesten komen, al was het maar om de tewerkstelling veilig te houden. Reken maar de kinderkleding van klein naar groot, de schoentjes die jaarlijks moesten gekocht worden, eerste communie, plechtige communie, trouwen, meter en peter worden, dat waren telkens kosten die men moest maken en men bleef aan de slag, geen tijd en geld om reizen en geld te spenderen in vreemde landen. Was het dan beter? Ik althans had een zeer sociaal leven met gans de familie van mijn vaders en moeders kant en er was altijd ergens feest te beleven. Nu zijn we egocentrische mensen geworden die alles alleen moeten doen en daardoor is afgunst, nijd en haat een rol gaan spelen bij de mensen. Kijk naar de vreemden die hier toekomen, voor alles gaan ze in groep op staat en bekomen ze wat ze willen. Wij blijven in onze zetel zitten en kijken wat er op straat gebeurt ‘s avond op TV. Nog juist voor een concert en voetbal komt men nog in groep om samen te staan te juichen naar de grote geldverdieners waar men nog fier op is op de koop toe. Arm Vlaanderen.

 4. Kan dat soort individuen niet aangeklaagd worden voor verraad aan het volk?

Reacties zijn gesloten.